noodles volos banner

Νέος κίνδυνος υποβιβασμού για ΠΑΟ, λόγω Εσιέν

Δεν ηρεμεί με τίποτα ο Παναθηναϊκός. Μπορεί ο εφιάλτης του Γενς Βέμερ να έλαβε τέλος την τελευταία στιγμή και να κατάφερε να περάσει την τροποποίηση του κανονισμού για τον υποβιβασμό των μη αδειοδοτημένων ομάδων, αλλά τα προβλήματα δεν τελειώνουν.

Όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη (8/5), στους «πράσινους» επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών μέχρι την εξόφληση του Μικαέλ Εσιέν. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ρυθμίσει σύντομα την οφειλή, καθώς, αν αυτή οριστικοποιηθεί, τότε η ομάδα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα, αφού θα είναι το τρίτο. Το ποσό που οφείλεται στον Γκανέζο υπολογίζεται στα 270.000 ευρώ, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν επιθυμεί την εφάπαξ εξόφλησή του ή συμβιβάζεται και με τη εξόφληση των οφειλόμενων δόσεων.

Αναλυτικά:

«Συνεδρίασε δημοσία στις 2 Μαίου 2018 για να δικάσει την υπόθεση μεταξύ του αιτούντος MICHAEL ESSIEN, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και της καθής η αίτηση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ.

Δέχεται την από 2-3-.2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 8077/2-13-2018) αίτηση του αιτούντος MICHAEL ESSIEN.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, που επιβλήθηκε με την ως άνω 100/2017 απόφαση, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Πηγή: a-sports

Last modified onTuesday, 08 May 2018 14:42