noodles volos banner

Χιμένεθ σε Τζανετόπουλο: Σε αδίκησα, αλλά σε υπολογίζω

Τρεις μήνες αγωνιστικής απραξίας τείνει να συμπληρώσει ο Άνταμ Τζανετόπουλος. Ο 23χρονος στόπερ ίδρωσε για τελευταία φορά τη φανέλα της ΑΕΚ σε επίσημο παιχνίδι, με το ημερολόγιο να δείχνει 9 Ιανουαρίου, αγωνιζόμενος τότε για 21 λεπτά στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Έκτοτε δεν έλαβε λεπτό συμμετοχής από τον Μανόλο Χιμένεθ, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί απαραίτητα και προάγγελο (πρόωρης κι άδοξης) αποχώρησής του από την Ένωση το προσεχές καλοκαίρι. Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως ο Βολιώτης αμυντικός δεν ανήκει στην κατηγορία των προσεχώς ελεύθερων-κιτρινόμαυρων» - παικτών, δεδομένου πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2019 (κι όχι το 2020, αφού δεν ενεργοποιήθηκε μια οψιόν το τάιμινγκ που έπρεπε).

Όλα τα συμβόλαια όμως υπάρχουν για να…σπάνε, χωρίς αυτό να σημαίνει a priori πως θα λυθεί νωρίτερα από την ημερομηνία λήξης κι αυτό που «δένει» τον Τζανετόπουλο με την ΑΕΚ. Ήρθε όμως η ώρα να περάσουμε στην ουσία της υπόθεσης, ή αλλιώς στο…ζουμί του ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΩΡΑΣ» ο Μανόλο Χιμένεθ είχε τετ α τετ με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό προ ημερών στα Σπάτα, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός άφησε να εννοηθεί πως υπολογίζει στις υπηρεσίες του ακόμα κι εν όψει της νέας σεζόν.

«Σε υπολογίζω και θα σου προσφέρω ευκαιρίες συμμετοχής στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Γνωρίζω πως είσαι αδικημένος, παραμένεις όμως στα πλάνα μου» μετέφερε ο Χιμένεθ στον Τζανετόπουλο.

Λόγια που αφήνουν ορθάνοιχτη όχι μόνο την προοπτική της επανεμφάνισης του ποδοσφαιριστή στην ενδεκάδα αρχής γενομένης από τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά, αλλά μέχρι και παραμονής του στην ΑΕΚ (και) την επόμενη χρονιά, παρά τις μόλις 6 συμμετοχές που έχει γράψει στο κοντέρ την τρέχουσα σεζόν.

πηγή: marca-sl.gr