noodles volos banner

Επίσημη πρόταση Γιαννακόπουλου σε Αλαφούζο και ταξίδι στο Λονδίνο

Η κοινοπραξία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου απέστειλε επιστολή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάνοντας με επίσημο τρόπο γνωστό στον Γιάννη Αλαφούζο το ενδιαφέρον για την απόκτηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του «τριφυλλιού», με προϋπόθεση να προχωρήσει το project του Ολυμπιακού Σταδίου. Σε αυτό το πλαίσιο οι άνθρωποι που τρέχουν το «Αthens Alive» βρίσκονται σε επαφές με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης, η οποία δείχνει θετική διάθεση στο να προχωρήσει αυτή η μεγάλη επένδυση.

Η πρόταση που κατέθεσε, λοιπόν, η κοινοπραξία προς τον Γιάννη Αλαφούζο και παρουσιάζεται από τον σημερινό αθλητικό Τύπο προβλέπει τα πάντα. Συγκεκριμένα γίνεται γνωστό στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ πως οι ξένοι επενδυτές αναλαμβάνουν εκείνοι το σύνολο των οικονομικών υποχρεώσεων και των χρεών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, βγάζοντας έτσι από τη δύσκολη θέση τον mr. ΣΚΑΪ. 

Η μοναδική απαίτηση που έχει από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ το κονσόρτσιουμ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι η έγγραφη δέσμευσή του, πως θα κάνει αποδεκτή την πρόταση έτσι ώστε μόλις δοθεί η έγκριση της κυβέρνησης για το ΟΑΚΑ να πέσουν ταυτόχρονα και οι υπογραφές για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Με αυτό τον τρόπο οι εταιρείες «κολοσσοί» και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζουν πως θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως, αν υπάρχουν, τυχόν άλλες διαπραγματεύσεις με υποψήφιους για τη μεταβίβαση των μετοχών. Παράλληλα στο πλαίσιο της «αποκλειστικότητας» εντάσσεται και η μη πώληση οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου της ομάδας.

Ακόμη ένα σημαντικό δεδομένο είναι πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βλέποντας ότι η ομάδα οδεύει για τη Β' Εθνική, προτίθεται στα επόμενα 24ωρα να προχωρήσει σε μία νέα προσπάθεια, για να πείσει τους ξένους επενδυτές να μπουν άμεσα στην ΠΑΕ και να γλιτώσει το «τριφύλλι» τα χειρότερα.

Να σημειωθεί ότι το θέμα παρουσιάζει σε πλήρη ανάλυση η εφημερίδα «Πράσινη» που ως γνωστόν ανήκει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το σημερινό πρωτοσέλιδο έχει τη δική του σημειολογία για την επόμενη μέρα.

Εν τω μεταξύ σε μια κίνηση που δείχνει ότι το όλο θέμα… τρέχει για τον Παναθηναϊκό προχωράει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Δυο μέρες μετά την επιστολή που εστάλη στον Γιάννη Αλαφούζο, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ταξιδεύει την Τετάρτη (21/3) για την Αγγλία, προκειμένου να έχει συνάντηση με τους επενδυτές που έχει στο πλευρό του για το Athens Alive και φυσικά την ΠΑΕ. 

Ο κ. Γιαννακόπουλος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα μεταβεί στο Λονδίνο. Εκεί θα συναντηθεί με τους συμπαίκτες του και θα τους ενημερώσει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Η προσπάθεια που κάνει ο Γιαννακόπουλος είναι να πείσει τους επενδυτές να μπουν νωρίτερα στην ΠΑΕ, προκειμένου ο σύλλογος να μη συνεχίζει να ταλαιπωρείται άλλο και να σημάνει… λήξη συναγερμού για κάθε κίνδυνο για την ομάδα. 

Θα γίνει, φυσικά, συζήτηση για την επιστολή στον κ. Αλαφούζο για τις προθέσεις της κυβέρνησης, αλλά και για τις επαφές που θα κάνει ο κ. Γιαννακόπουλος με τα κυβερνητικά στελέχη.

Last modified onTuesday, 20 March 2018 13:57