noodles volos banner

UEFA για γκολ ΠΑΟΚ: "Δεν σχολιάζουμε διαιτητικές αποφάσεις"

Η UEFA πήρε επίσημη θέση για την είδηση ότι αξιωματούχοι της είδαν το γκολ του Βαρέλα με την ΑΕΚ και θεώρησαν ότι ήταν οφσάιντ, τονίζοντας ότι ουδέποτε σχολιάζουν διαιτητικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με τον Μάνο Σταραμόπουλο, τον Έλληνα δημοσιογράφο που ψηφίζει εκ μέρους της χώρας μας για τη "Χρυσή Μπάλα", το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ εξετάστηκε από αξιωματούχους της UEFA κι είπαν πως ήταν οφσάιντ καθώς ο εκτεθειμένος Μαουρίσιο επηρέαζε τη φάση.

Αυτό επικαλέστηκε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, χωρίς να αναφέρει ότι ήταν επίσημη τοποθέτηση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, μιας και εκείνη ουδέποτε τοποθετείται επισήμως για οποιαδήποτε διαιτητική απόφαση. Εντούτοις, η UEFΑ εκφράστηκε επίσημα μετά την γνωστοποίηση της είδησης στα ελληνικά ΜΜΕ, διαψεύδοντας ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

"Η UEFA ποτέ δεν σχολιάζει διαιτητικές αποφάσεις στις διοργανώσεις μας, επομένως δε θα σχολιάζαμε ποτέ αποφάσεις διαιτητών σε εθνικές διοργανώσεις. Αυτή η πληροφορία είναι τελείως αβάσιμη και αναληθής", αναφέρει η ανακοίνωσή της, θέλοντας να κρατήσει τις αποστάσεις της.

 

Last modified onThursday, 15 March 2018 23:13