noodles volos banner

Κάνιας: "Μας σόκαρε η εικόνα του όπλου του Σαββίδη"

Σοκαρισμένος από την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας δήλωσε στο Cadena Ser ο Αλμπέρτο Κάνιας, τονίζοντας ότι η εικόνα του όπλου του Ιβάν Σαββίδη επηρέασε όλη την ομάδα.

Ο άσος του ΠΑΟΚ αποκάλυψε πως και άλλοι συμπαίκτες του είναι σοκαρισμένοι από τα όσα είδαν να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης οπλισμένος στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, την ώρα πάντως που ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης διατυπώνει την δική του εκδοχή για τα γεγονότα!

Αναλυτικά, ο Αλμπέρτο Κάνιας είπε: «Εδώ και καιρό στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν επεισόδια, αλλά τώρα τελευταία είναι πολύ σοβαρά και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Αρχικά ο διαιτητής μέτρησε το γκολ, μετά από έξι λεπτά το ακύρωσε και τότε οι δύο πάγκοι μπήκαν στο γήπεδο. Τότε είδαμε τον πρόεδρο να μας καλεί να πάμε στα αποδυτήρια. Εμείς ήμασταν σε κατάσταση σοκ. Αργότερα είδαμε στις φωτογραφίες πως έφερε όπλο, κάτι που μας επηρέασε, γιατί δεν το περιμέναμε. Ακόμη και παίκτες μας του έλεγαν να βγει από τον αγωνιστικό χώρο, γιατί έκανε κακό στην ομάδα».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Κάνιας συμπλήρωσε: «Δεν το περίμενα, αλλά από την άλλη το καταλαβαίνω, γιατί υπάρχουν οι συνθήκες που είναι ανεπίτρεπτες για το ποδόσφαιρο. Αυτά τα πράγματα δεν μπορεί να συμβαίνουν και μας πλήττουν στο μέγιστο βαθμό. Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός φτάνουν σε σημείο που δεν μπορούμε να το αντέξουμε».

 

Last modified onWednesday, 14 March 2018 13:38