noodles volos banner

Αντιδράσεις στη Θεσσαλονίκη λόγω της απόφασης κατά ΠΑΟΚ

Το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά την απόφαση αφαίρεσης βαθμών που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έκαναν την εμφάνισή τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης φέιγ βολαν των φίλων του «Δικεφάλου του βορρά» με αποδέκτες τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία.

Το κλίμα (και) για τα μέλη της κυβέρνησης δεν είναι καλό στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» φιλάθλων και μάλιστα είναι αρκετοί εκείνοι που συνδέουν την αναβολή της εκδήλωσης με τον υπουργό Νίκο Παππά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης με θέμα "Από την κρίση στη ρύθμιση και στην ανάπτυξη" για «άλλη ημερομηνία για την οποία θα ενημερωθείτε έγκαιρα» όπως ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι επικοινωνίας του κόμματος. Στην εκδήλωση επρόκειτο να μιλήσει ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Εν τω μεταξύ την Τρίτη περίπου 50 οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» εισέβαλαν στο κτίριο της ΕΡΤ3 και παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας, ζητώντας, μάλιστα, να διαβαστεί στον αέρα. Κάτι που τελικά συνέβη μετά το τέλος της μετάδοσης του αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Καρσίγιακα.

Στην ανακοίνωσή τους, λοιπόν, τονίζουν ότι θα πραγματοποιηθεί διπλό συλλαλητήριο στις 18:00 της Πέμπτης (8/3) και στις 14:00 της Κυριακής (11/3) στην πλατεία Αριστοτέλους πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Παράλληλα κάνουν λόγο για απόφαση - σκάνδαλο εις βάρος της ομάδας τους, η οποία, όπως σημειώνουν, είναι ενάντια σε τρεις ομάδες.

Σε ό,τι αφορά τη διοίκηση κατέθεσε ένσταση και περιμένει.

 

Last modified onTuesday, 06 March 2018 22:51