noodles volos banner

20η αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ με τα βλέμματα στο Φάληρο

Το προσεχές τριήμερο και με τις αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής συμπληρώνονται τα 2/3 από το πλέον ενδιαφέρον πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στη Super League. Και παρά το γεγονός πως οι «βαθμολογικές ισορροπίες» είναι εύθραυστες, δεν αποκλείεται το ντέρμπι της Κυριακής (19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, να αποδειχθεί καθοριστικό ακόμη και για την κατάκτηση του τίτλου, αφού ειδικά σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων ξεφεύγουν με τέσσερις βαθμούς από την Ένωση. 

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του καλείται να επιβεβαιώσει την αγωνιστική συνέπεια που επιδεικνύει εδώ και αρκετό καιρό και να πάρει το «τρίποντο» στους «Ζωσιμάδες», παραμένοντας επικεφαλής και περιμένοντας την ισοπαλία στο φαληρικό γήπεδο. Παράλληλα, ο Ατρόμητος δοκιμάζεται στη Λαμία με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός των «χιλίων προβλημάτων» υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ενώ αμφίρροπες είναι οι αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη, Πλατανιάς-Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός-Κέρκυρα και ΑΕΛ-Πανιώνιος.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου
15:00 Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη
17:15 ΑΕΛ-Πανιώνιος
19:30 Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου
15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ
17:15 Λαμία-Ατρόμητος
17:15 Λεβαδειακός-Κέρκυρα
19:30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου

19:30 Πλατανιάς-Απόλλων Σμύρνης