noodles volos banner

ΠΑΟΚ για Μαρινάκη: Ας επενδύσει στην ελληνική οικονομία

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στα σχόλια που ακούστηκαν και φέρονται ν' αφορούν, μεταξύ άλλων, τον Ιβάν Σαββίδη, στο περιθώριο της παρουσίασης του Όσκαρ Γκαρθία από τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανέφεραν πως... "είναι εμφανής και κατανοητή η πίεση του κ. Μαρινάκη και του έμμισθου επικοινωνιακού του «στρατού» να φιλοτεχνήσουν το προσωπικό του προφίλ. Αντιλαμβανόμαστε γιατί το έχει ανάγκη, όχι όμως και το λόγο που επιθυμεί να συγκριθεί με τον κ. Σαββίδη. Ίσως να μπορούσε να το κάνει αν τον ενδιέφερε κι εκείνον να επενδύσει στην ελληνική οικονομία. Υπό διαφορετικές συνθήκες θα τον καλούσαμε να δώσει εξηγήσεις για τις εμπρηστικές του δηλώσεις στην Ελληνική Δικαιοσύνη, αντιλαμβανόμαστε όμως ότι και τα δικαστήρια έχουν φόρτο εργασίας για να τα απασχολεί μονοπωλιακά ως κατηγορούμενος ο κ. Μαρινάκης".

Η αφομή για τα παραπάνω ήταν η κουβέντα που είχε -στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου προπονητή του Ολυμπιακού- με Κουντούρη, Παύλου και δημοσιογράφους ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος τα.. έβαλε με την Κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για σκευωρίες, στημένες δικογραφίες και αδικίες κατά των “ερυθρόλευκων”.

Ειδικότερα για τη στάση της Κυβέρνησης απέναντι στον Ολυμπιακό επισήμανε: «Εμείς έχουμε όλη την Κυβέρνηση απέναντί μας. Τον πρωθυπουργό, υπουργούς, την ΕΠΟ, Δημόσιους οργανισμούς, Υπουργεία, αλλά δε μας ενδιαφέρει, θα αντισταθούμε για το δίκαιο και το σωστό. Θα είμαστε απέναντί τους. Εγώ δεν έχω αναλάβει ποτέ δημόσια έργα, ούτε ξαφνικά από το πουθενά βρέθηκα ιδιοκτήτης εργοστασίου τσιγάρων, ούτε αγόρασα κάποια κρατική επιχείρηση όπως η ΣΕΚΑΠ και μου χάρισαν τα πρόστιμα, ούτε μου χάρισαν πρόστιμα στο ποδόσφαιρο, εμείς τα πληρώνουμε μέχρι τελευταία δεκάρα. Ούτε νοίκιασα κρατικό ξενοδοχείο με χαμηλό τίμημα, ούτε μπήκα στο λιμάνι και στην τελική, δεν έχω κανέναν κυβερνητικό ανάγκη.

Να το έχετε υπόψη σας αυτό. Ούτε συμμετέχω στον ΟΠΑΠ, ούτε έχω πάρει δουλειές από το δημόσιο ή από το λιμάνι. Επίσης εγώ δεν έχω σχέση με λαθρεμπόρια όπως άλλοι. Ζούμε σε μία χούντα, αλλά θα τους τιμωρήσει ο κόσμος. Όλο αυτό που ζούμε είναι ό,τι χειρότερο, απαίδευτο, πρόχειρο, και επιζήμιο έχει περάσει από τη χώρα. Αλλά κάποιος που είναι καθαρός δεν φοβάται. Στην Ελλάδα που γεννήθηκε η Δημοκρατία δεν μπορεί να επικρατήσουν λογικές Μαδούρο».