Logo
Print this page

“Αν δεν αλλάξετε μυαλά, θα σκεφτώ αν θα συνεχίσουμε μαζί”

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε την Τρίτη (6/12) στους παίκτες του ο προπονητής του Παναθηναϊκού Μαρίνος Ουζουνίδης, απαιτώντας σε έντονο ύφος να πάψουν να σκέφτονται μόνο τα λεφτά και το πόσα χρήματα μπήκαν στους λογαριασμούς τους, αλλιώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «…θα το σκεφτώ πάρα πολύ αν θα συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί σας. Ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του και κανείς δεν ασχολείται με τον συμπαίκτη του».

Η προπόνηση της Τρίτης στο Κορωπί εξελίχθηκε σε έντονη κριτική συνολικά προς τους «πράσινους» ποδοσφαιριστές για την κακή απόδοσή τους τον τελευταίο καιρό που είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν πολλοί βαθμοί.

Μεταξύ άλλων είπε: «Πρέπει να ξυπνήσετε και να αλλάξετε μυαλά, δεν πάει άλλο. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος από αυτά που βλέπω. Δεν είναι ομάδα αυτό που βλέπω. Δεν παλεύει, δεν τρέχει, δεν έχει πάθος μέσα στο γήπεδο. Αυτή δεν είναι η δική μου ομάδα. Αν δεν αλλάξετε νοοτροπία και μυαλά θα το σκεφτώ πάρα πολύ αν θα συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί σας. Ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του και κανείς δεν ασχολείται με τον συμπαίκτη του!

Δεν είναι νοοτροπία αυτή. Ξυπνήστε… Βαρέθηκα να ακούω για λεφτά, όλο για τα λεφτά μιλάτε. Ασχολείστε μόνο με το πότε θα πληρωθείτε και πόσα λεφτά μπήκαν στους λογαριασμούς σας. Όσο θα παίζετε στον Παναθηναϊκό πρώτα θα βάζετε την ομάδα πάνω από όλα και μετά όλα τα άλλα. Την ομάδα πάνω από τον εαυτό σας. Μην κρύβεστε, πάρτε πρωτοβουλίες, πάψτε να κοιτάτε τον εαυτό σας και αλλάξτε νοοτροπία όσο είναι καιρός…», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]