noodles volos banner

Ανέστειλε τη λειτουργία του AEL Radio ο Κούγιας

Το γεγονός ότι το ραδιόφωνο «AEL RADIO 104,8» δε λειτούργησε λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου προκάλεσε την οργή της ιδιοκτησίας , που ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας του. Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει λόγο για «απαράδεκτη επιλογή των δημοσιογράφων» που ορκίζονται «ΑΕΛάρες στα λόγια και στην πράξη είναι δημόσιοι υπάλληλοι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ιδιοκτησία του AEL RADIO 104,8 ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας του ραδιοφώνου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη επιλογή των δημοσιογράφων - παραγωγών του ραδιοφώνου με δικαιολογία την αργία της 28ης Οκτωβρίου και την αργία των δημοσίων υπηρεσιών, να μην κάνουν εκπομπές σήμερα.

Είναι απαράδεκτο για το μοναδικό αθλητικό ραδιόφωνο ποδοσφαιρικής ομάδας στην Ελλάδα ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΣΕΖΟΝ, άνθρωποι που γιά 2 ώρες εκπομπής την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα, δηλαδή 10 ώρες εργασίας εβδομαδιαίως και 40 μηνιαίως, εισπράττουν 400 και 500 και 700€, να λειτουργούν σαν η χειρότερη μορφή δημοσίων υπαλλήλων.

Σήμερα, ημέρα αγώνων Super League, όλα τα ραδιόφωνα, δημόσια και ιδιωτικά λειτουργούν και εκπέμπουν κανονικά και το μόνο που δεν λειτούργησε και δεν εξέπεμψε είναι το AEL RADIO.

Η ιδιοκτησία του AEL RADIO λειτουργεί αυτό το ραδιόφωνο με 5.000€ παθητικό μηνιαίως, μόνο και μόνο για την ικανοποίηση των δεκάδων χιλιάδων οπαδών μας και διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, όχι όμως με παραγωγούς που ορκίζονται ότι είναι ΑΕΛάρες στα λόγια και στην πράξη είναι δημόσιοι υπάλληλοι».

Last modified onSunday, 29 October 2017 12:56