noodles volos banner

Υποδοχή… πρωταθλητών στον Ατρόμητο!

Εκατοντάδες οπαδοί του Ατρομήτου βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και αποθέωσαν τον Νταμίρ Κάναντι και τους ποδοσφαιριστές του που απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής.

Γύρω στους 400 οπαδούς του Ατρομήτου βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και με το που έφτασε το πούλμαν, έγινε το «έλα να δεις». Συνθήματα και αποθέωση από τους φίλους των Περιστεριωτών τόσο για το «διπλό» στην έδρα της ΑΕΚ, όσο και για το γεγονός πως οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, ήταν αυτός που αποθεώθηκε περισσότερο από κάθε άλλον, με τον σκόρερ του ματς, Ντάουντα, αλλά και τον Ουάρντα να είναι μεταξύ αυτών που επιδοκιμάστηκαν παραπάνω!

Οι παίκτες του Κάναντι «άλωσαν» το ΟΑΚΑ επικρατώντας 1-0 απέναντι στην ΑΕΚ κι ανέβηκαν στην 1η θέση της Σούπερ Λίγκας με 16 βαθμούς.

Κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Κανένας από τους δύο προπονητές δεν ήθελε να ρισκάρει και με εξαίρεση ένα σουτ του Μάνταλου στο 8ο λεπτό δεν υπήρξε άλλη καλή στιγμή.

«Φωτιά» το δεύτερο 45λεπτο. Η Ένωση στάθηκε άτυχη όταν σημάδεψε στο 46’ το δοκάρι με τον Μάνταλο και σε ένα σημείο όπου έδειχνε να ελέγχει απόλυτα το ματς είδε τους Περιστεριώτες να ανοίγουν το σκορ με υπέροχο τελείωμα του Ντάουντα (55’). Οι κιτρινόμαυροι ξεπέρασαν εύκολα το σοκ και θα μπορούσαν να είχαν απαντήσει άμεσα αν ο Αραούχο δεν είχε νικηθεί από τον Γιαννιώτη σε τετ-α-τετ.

Ροντέο στα τελευταία λεπτά με την ομάδα του Χιμένεθ να παίζει τα ρέστα της αλλά και τους αμυντικούς του Ατρόμητου να μη λυγίζουν από την πίεση που δέχτηκαν και να κρατούν το ιστορικό «διπλό» μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος (65’ Γκάλο), Τσόσιτς, Λόπες, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Λάζαρος (46’ Μπακασέτας), Μάνταλος, Λιβάγια, Αραούχο (70’ Πατίτο)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσουλάτζιτς (86’ Ζησόπουλος), Βασιλακάκης, Ούμπιδες (64’ Κυριακίδης), Ουάρντα, Ντιγκινί, Ντάουντα (64’ Καρασαλίδης)

Η βαθμολογία (σε 8 αγώνες)

1. Ατρόμητος 16

2. ΠΑΟΚ 15

3. Ολυμπιακός 14

. Πανιώνιος 14

. ΑΕΚ 14

6. Λεβαδειακός 13

7. Ξάνθη 10

. Παναθηναϊκός 10

9. ΠΑΣ Γιάννινα 9

. Κέρκυρα 9

11. Λαμία 8

12. Παναιτωλικός 8

13. Αστέρας Τρίπολης 6

. ΑΕΛ 6

. Πλατανιάς 6

. Απόλλων Σμύρνης 6

 

 

 

Last modified onTuesday, 24 October 2017 01:34