noodles volos banner

Σκληρή απάντηση Γ. Σαββίδη και Κ. Κυριάκου για το πανό του θανάτου

Το πανό κατά του πατέρα του, Ιβάν, και όλης της οικογένειάς του, σχολίασε μέσω Instagram ο Γιώργος Σαββίδης.

Θυμίζουμε, το πανό, που «ανέβηκε» δύο φορές στο «Γ. Καραϊσκάκης», μία στο ημίχρονο του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και μία γύρω στο 65' της αναμέτρησης, «κατέβηκε» αμφότερες με εντολή Κομίνη, καθώς «έγραφε» στα ρωσικά: «Θάνατος στον Ιβάν Σαββίδη και στην οικογένειά του. Να καούν στην κόλαση».

Αναλυτικά, λοιπόν, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, έγραψε:

«Το πιο σημαντικό για εσάς είναι ότι εξασφαλίζετε ψωμάκι στον παράδεισο. Δεν υπάρχει καθόλου χώρος στην κόλαση για την οικογένειά μου.

Κάποια κακά παιδιά, έμποροι ναρκωτικών, δολοφόνοι και άλλοι έχουν καταλάβει ήδη τις θέσεις τους εκεί. Συγνώμη…»

Θέση για το πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη και της οικογένειάς του πήρε ο και Κυριάκος Κυριάκος, υπεύθυνος του γραφείου Τύπου. Δείτε τι έγραψε σχετικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ στο Facebook -και πώς σχολίασε την ήττα στο Φάληρο.

«Αυτό το ματς πρέπει να ξεχαστεί χθες αν είναι δυνατόν και το ίδιο θα έλεγα αν είχε τελειώσει 1-1 ή και 0-1. Έτσι προχωράς και παίρνεις πρωτάθλημα. Όσα χρόνια έρχομαι σ' αυτό το γήπεδο, δεν θυμάμαι τον Ολυμπιακό να κάνει καθυστερήσεις με τα ball boy ή να πανηγυρίζει με «όλε» μια νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Αυτή είναι μια πρώτη μικρή νίκη του φετινού ΠΑΟΚ, που όμως πρέπει πρώτα να γίνει συνείδηση στην ομάδα μας. Μας φοβούνται, πιο πολύ απ' όσο έχουμε πιστέψει στον εαυτό μας. Η πίστη θα φέρει τον τίτλο.

Όσο για τον διαγωνισμό των πιο σιχαμένων μυαλών, μάλλον τον κερδίζουν τα φαβορί... Εγώ τους εύχομαι γρήγορη πνευματική και ψυχική ανάρρωση στους εμπνευστές του πανό. Όσοι τους ανέχονται δίπλα τους και ανάμεσά τους, είναι συνυπεύθυνοι»!