Logo
Print this page

Αποκάλυψε νέο τριετές συμβόλαιο με Ολυμπιακό ο Ελαμπντελαουί

Σε αποκαλύψεις αναφορικά με τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό προχώρησε την Τετάρτη (4/10) ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Μιλώντας σε Μέσο της Νορβηγίας, ο 25χρονος δεξιός οπισθοφύλακας δήλωσε ότι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι το καλοκαίρι του 2021. «Υπέγραψα τριετές συμβόλαιο. Είμαι στον Ολυμπιακό αρκετό καιρό, είναι μεγάλη ομάδα και είμαι χαρούμενος. Παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και παλεύουμε πάντα για τίτλους», σημείωσε χαρακτηριστικά στην «NTB» ο Νορβηγός άσος.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα, λέγοντας: «Η ατμόσφαιρα τώρα μπορεί να μην είναι η καλύτερη, όμως ξέρουμε το τι πρέπει να κάνουμε για να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Οι οπαδοί δεν είναι ικανοποιημένοι και υπάρχει απογοήτευση για κάποιους, κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό. Δεν είναι προσωπικό το πρόβλημα, αλλά γίνεται για το καλό της ομάδας. Το περίμενα αυτό, όλοι ξέρουμε πως είναι οι οπαδοί. Θέλουν απαντήσεις όταν τα πράγματα δείχνουν να μην πηγαίνουν καλά».

Τέλος, σχολίασε και την προσωρινή διακοπή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, λόγω δακρυγόνων: «Δεν ήταν κάτι τόσο μεγάλο. Υπήρξε μια μικρή διακοπή στο ματς όταν η Αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα. Όλοι οι παίκτες έπρεπε να πάμε στα αποδυτήρια. Είμαι εδώ καιρό και γνωρίζω ότι μπορεί να συμβεί κάτι από εδώ κι από εκεί, πάντως το συγκεκριμένο περιστατικό δεν με έκανε να τρομάξω», κατέληξε.

Last modified onThursday, 05 October 2017 02:01
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]