noodles volos banner

Ανιγκό: Έψαχνα μία περιπέτεια και πήγα στον Λεβαδειακό

Πολύ θετικές είναι οι πρώτες εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από τον Λεβαδειακό ο νέος προπονητής των Βοιωτών Ζοζέ Ανιγκό, οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «RMC Sport» παρομοίασε τους Βοιωτούς με την Οσέρ.

Ο Γάλλος τεχνικός, που έχει καθίσει στον πάγκο της Μαρσείγ, αναφέρθηκε ακόμη στον Μπραντάο, για τον οποίο είναι μία πρόκληση η έλευσή του στην Ελλάδα, ενώ σχολίασε ακόμη και τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά είπε: «Ένας μάνατζερ μεσολάβησε για να πάω εκεί. Έψαχνα για μία ανθρώπινη περιπέτεια. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση. Μπορεί να είναι μία μικρή και οικογενειακή ομάδα, αλλά είναι πολύ επαγγελματική. Στη Γαλλία, θα ήταν μία ομάδα σαν την Οσέρ. Ακόμη έχω τη δίψα να προπονήσω. Ζω την κάθε μέρα ξεχωριστά, γιατί ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει. Αλλά, αυτή τη στιγμή το πάθος παραμένει».

Για την απόκτηση του Μπραντάο από την ομάδα της Λειβαδιάς είπε με δόση χιούμορ: "Τον έχω προειδοποιήσει για το τι να περιμένω από εκείνον. Ήρθε για να μας βοηθήσει με την εμπειρία του. Και για εκείνον είναι μία πρόκληση. Έχει περάσει από τη Σαχτάρ στη Μαρσέιγ, στη συνέχεια από τη Μαρσέιγ στην Σεντ Ετιέν, από την Σεντ Ετιέν στην Μπαστιά και από την Μπαστιά στον Λεβαδειακό".

Τέλος, ο έμπειρος προπονητής ερωτήθηκε για την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν: «Ενδεχομένως να είμαι ο μοναδικός οπαδός της Μαρσέιγ, που είμαι υπέρ της απόκτησης του Νεϊμάρ. Παρά το γεγονός πως είμαι τρελός για τη Μαρσέιγ, θεωρώ πως αυτή η μεταγραφή της Παρί Σεν Ζερμέν είναι πολύ καλό νέο για το γαλλικό πρωτάθλημα. Δεν καταλαβαίνω τον… πόλεμο που γίνεται γι’ αυτή τη μεταγραφή. Δεν μας ενδιαφέρει! Φέτος, θα έχουμε ένα πρωτάθλημα πολύ υψηλού επιπέδου».