noodles volos banner

Ξεγυρισμένη φιλική εξάρα του Αστέρα στον Ατρόμητο

Δεν λυπήθηκε τον Ατρόμητο ο Αστέρας Τρίπολης σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και τον… φιλοδώρησε με έξι γκολ, επικρατώντας 6-1, αν και οι Περιστεριώτες είχαν προηγηθεί στο σκορ.  Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων, ενώ στην αντίπερα όχθη, ο Νταμίρ Κάναντι πρέπει να προβληματίζεται πάρα πολύ έντονα τόσο για την ετοιμότητα της ομάδας του, όσο και για τη νοοτροπία που έδειξαν πολλοί παίκτες του, ειδικότερα στο μετά το 3-1. 

Μόλις στο 15’ ο Ατρόμητος με υποδειγματική αντεπίθεση και ασίστ του Γιαννούλη στον Ντιγκινί άνοιξε το σκορ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα έχασε ευκαιρία και για το 0-2, αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε εντυπωσιακά μακρινό σουτ του Λαζαρίδη. 

Από εκείνο το λεπτό, οι Περιστεριώτες εξαφανίστηκαν από το γήπεδο και ο Αστέρας άρχισε το πάρτι. Στο 25’ ο Γκοντό εκτέλεσε το φάουλ και αφού το τείχος των παικτών του Ατρόμητου ήταν διαλυμένο, η μπάλα κόντραρε με τον Θεοδωράκη να μην μπορεί να αποσοβήσει το 1-1. Τρία λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Αστέρας πήρε προβάδισμα στο σκορ, με τον Ισνάλντο να εκτελεί το κόρνερ και τον Τριανταφυλλόπουλο με σουτ στην κίνηση να νικά τον Θεοδωράκη για το 2-1. 

Το 3-1 διαμόρφωσε ο Κυριακόπουλος με ένα απίστευτο σουτ περίπου από τα 35 μέτρα, ενώ στη συνέχεια ήταν η σειρά του 18χρονου και προερχόμενου από τις ακαδημίες του Αστέρα Τάσου Δουβίκα να κάνει το δικό του σόου στην περιστεριώτικη άμυνα. Στο 62’ και το 85’ νίκησε από κοντά και στις δύο περιπτώσεις τον Θεοδωράκη και το κερασάκι στην… τούρτα έβαλε ο Στανισάβλιεβιτς με νέα εκτέλεση φάουλ στο 87’. 

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Ντουντού, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Τσανγκ, Ισνάλντο, Γκοντό 

Αγωνίστηκαν και οι: Δουβίκας, Μάσα, Ιγκλέσιας, Ίγκορ, Ζούμα, Ευαγγέλου, Ρόμπερτ, Μαδίντα, Στανισάβλιεβιτς 

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Ζησόπουλος, Μάντσον, Στρουγκής, Γιαννούλης, Νάτσος, Λαζαρίδης, Κυριακίδης, Πλατέλλας, Μενσά, Ντιγκινί 

Σκόρερ: Γκοντό (25'), Τριανταφυλλόπουλος (42'), Κυριακόπουλος (58'), Δουβίκας (62', 85'), Στανισάβλιεβιτς (87') - Ντιγκινί (15')