noodles volos banner

Προβλημάτισε, αλλά πέρασε με 2-2 ο Ολυμπιακός

«Παρών» στην κλήρωση των play off του Champions League (4/8) θα είναι ο Ολυμπιακός, που είχε το μαξιλαράκι του 1-3 στο Βελιγράδι και με το 2-2 του Καραϊσκάκη το βράδυ της Τετάρτηw ξεπέρασε το εμπόδιο της Παρτιζάν, η οποία λίγο έλειψε να βάλει φωτιά στο ματς και να κάνει το 2-3 στο 86’. Συγκεκριμένα, από παιδικό λάθος της ερυθρόλευκης άμυνας, ο Γιάνκοβιτς αστόχησε προ του Καπίνο. Για καλή τύχη των ερυθρολεύκων η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα και το παιχνίδι δεν έγινε …ροντέο, αφού μετά οι Σέρβοι θα κυνηγούσαν το τέταρτο γκολ της πρόκρισης.

Σημασία έχει ότι το τέλος ήταν καλό για τους Πειραιώτες, που μπορεί να μην ικανοποίησαν και να προβλημάτισαν για τις αμυντικές τους επιδόσεις, αλλά πέτυχαν τον σκοπό τους και πλέον έχουν μπροστά τους άλλα δύο ματς, για να επιστρέψουν στους «χρυσοφόρους» ομίλους της διοργάνωσης, μετά από «διάλειμμα» ενός έτους.

Χωρίς να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε γι’ άλλη μια φορά τα σημαντικά κενά της σερβικής άμυνας και ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρόκριση στο 51΄ με το γκολ του Φορτούνη, ο οποίος έκανε το 2-1.

«Δώρο» ήταν τα δύο πρώτα γκολ από τους τερματοφύλακες, με Κλιάιτς και Καπίνο να κάνουν μεγάλα λάθη και να δίνουν την ευκαιρία σε Καρσελά (21’) και Σουμά (33’), ενώ ο Τζούρτζεβιτς στο 83’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Κούτρης, Ρέτσος, Βούκοβιτς (72' Ζντιέλαρ), Φιγκέιρας, Ρομαό, Οτζίτζα, Φορτούνης (70' Σεμπά), Μάριν (87' Σιώπης), Καρσελά, Μπεν.

Παρτιζάν (Μίροσλαβ Τζούκιτς): Κλιάιτς, Ν. Μίλετιτς, Τσίρκοβιτς, Όστογιτς, Βουλίτσεβιτς, Γιάνκοβιτς, Έβερτον, Γέβτοβιτς (79' Κόσοβιτς), Σουμά (64' Πάντιτς), Τζούρτζεβιτς, Ταβάμπα (85’ Ίλιτς).