noodles volos banner

«Ας ασχοληθεί ο Σαββίδης καλύτερα με την Παναγία Σουμελά, όχι με τη Ν.Δ.»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στον ArenaFM 89.4  και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Ιβάν Σαββίδη και την κόντρα του με τη Νέα Δημοκρατία.

Μίλησε επίσης για το θέμα των αδειών και τόνισε ότι η Λάρισα θα είναι η πρώτη ομάδα που θα πάρει την αδειοδότηση.

Σχετικά με τις άδειες τόνισε: 

«Κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει με τις άδειες, θα μάθουμε τις επόμενες μέρες. Η Λάρισα θα πάρει πρώτη την αδειοδότηση, όλες μου οι ομάδες δεν είχαν ποτέ προβλήματα και είναι υποδείγματα οικονομικής διαχειρίσεως».

Για το πόσα χρήματα έχει βάλει στη Λάρισα: 

«Αυτό δεν θέλω να το πω. Άμα μάθουν τα παιδιά μου τι κάνω θα με αποκληρώσουν. Αυτό που μου αρέσει να κάνω, είναι να παίρνω ομάδες διαλυμένες και να τις παραδίδω χωρίς χρέη. Τα Γιάννινα είχαν 14 εκ. ευρώ χρέη τότε και τα παρέδωσα καθαρά και με 25 παίκτες. Τη Λάρισα την πήρα χωρίς ούτε έναν παίκτη, με μεγάλα χρέη, στην Β’ Εθνική και με 15 καταγγελίες ποδοσφαιριστών με προσφυγές ».

Αναφορικά με τον Άγγελο Αναστασιάδη:

«Καταρχάς δεν απολύθηκε αλλά παραιτήθηκε, δεν τον έδιωξα ποτέ. Ήθελε να βοηθήσει τους δυο βοηθούς του, όλοι θα έφευγαν, αφού έφυγε αυτός. Ένας άνθρωπος σαν τον Αναστασιάδη με τα χρήματα που έχει βγάλει στην ζωή του και την ιστορία που έχει στον ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι άσχημο να διεκδικεί  200.000 ευρώ, από μια ομάδα που ξέρει ότι δεν έχει έσοδα και πληρώθηκε μέχρι το τελευταίο 50άρακι».

Για τον Ιβάν Σαββίδη και την επίθεση στη Νέα Δημοκρατία:

«Ήταν ιδιαίτερα ατυχής η επιλογή του να κάνει κρίσεις υπέρ ενός κόμματος και εις βάρος ενός άλλου κόμματος. Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστια κοινωνική δύναμη, είναι η ομάδα της προσφυγιάς, η ομάδα των Ποντίων. Πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός, ασχολήσου καλύτερα με την Παναγία της Σουμελά… Ο Σαββίδης είναι έξυπνος άνθρωπος ,νομίζω ότι έχει καταλάβει το λάθος του και θα το διορθώσει».