noodles volos banner

«Βουίζει» ο Αθηναϊκός Τύπος για μεγάλη μεταγραφή Κατράνη!

Σύμφωνα με τις εφημερίδες «Πρωταθλητής» και «Γάτα» ο νεαρός Βολιώτης ποδοσφαιριστής, Αλέξανδρος Κατράνης, ο οποίος ανήκει στον Ατρόμητο, ενδιαφέρει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενόψει του μεταγραφικού «παζαριού» που έρχεται τον Ιανουάριο.

Ο 18χρονος αριστερός οπισθοφύλακας της ομάδας του Περιστερίου, που την περασμένη αγωνιστική της Superleague κόντρα στην Ξάνθη, αγωνίστηκε ως βασικός για 90 λεπτά, για πρώτη φορά στην βραχύχρονη ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία, εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια των δύο «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το σημερινό (11/10) πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Πρωταθλητής», η οποία ειδικεύεται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, η περίπτωση του νεαρού εξετάζεται, ως μία πολύ καλή περίπτωση «μπακ-απ» για την αριστερή πλευρά της άμυνας, με προοπτικές για το μέλλον.

Παράλληλα, το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Η Γάτα» εμπλέκει και τον Παναθηναϊκό στη «μάχη απόκτησης» του νεαρού, τονίζοντας πως ο πρόεδρος του Ατρομήτου, κ. Σπανός, έχει μία ιδιαίτερη συμπάθεια, στα όρια της «τρέλας», όπως χαρακτηριστικά γράφεται, στον μικρό ηλικιακά Βολιώτη ποδοσφαιριστή.

Αδιαμφισβήτητα, τέτοιου είδους φημολογίες τιμούν την προσπάθεια του Κατράνη, ο οποίος πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Αγία Παρασκευή και δεν είναι απίθανο να τον δούμε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να αγωνίζεται με τη φανέλα κάποιας μεγαλύτερης ακόμα ομάδας από εκείνη του Ατρομήτου.

Last modified onTuesday, 11 October 2016 10:22