noodles volos banner

Επιβεβαίωση με Θεοδώρου

Πλήρης επιβεβαίωση του magnesiasports που είχε αναφέρει πριν μία εβδομάδα ότι ο Θάνος Θεοδώρου θα αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή και συμβούλου. Με ανακοίνωση της επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης, γνωστοποιήθηκε η ανάληψη των νέων καθηκόντων για τον έμπειρο προπονητή που τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον Στέλιο Βούλγαρη. Επίσης, ανακοινώθηκε η έναρξη εργασιών στο μέρος του γηπέδου στο χώρο του ΟΣΕ και η διαδικασία αξιολόγησης προπονητών!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου: "Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ δ.σ. της επιτροπής ποδοσφαίρου του συλλόγου και αποφασίστηκαν τα εξής: 1) Καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Θάνος Θεοδώρου. 2) Αρχίζουν άμεσα οι εργασίες για την εγκατάσταση φυσικού χλοοτάπητα στο γήπεδο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του Π. Μαγουλάς, στον χώρο του Ο.Σ.Ε. 3) Έχουν αρχίσει οι επαφές με προπονητές, προκειμένου να περάσουν από μία διαδικασία αξιολόγησης και να υπάρξει η κατάλληλη επιλογή αυτού που θα ηγηθεί της νέας ομάδας που θα δημιουργηθεί. Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα, αλλά και σε μία σειρά άλλων ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την οργάνωση και τη στελέχωση της ομάδας".

Επίσης, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Αγριάς, η ομάδα Νέων της Νίκης Βόιλου αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με αντίπαλο τον γηπεδούχο Θησέα. Το γκολ για την κυανόλευκη ομάδα πέτυχε ο Ντίνος Βουρδάκης στο α' ημίχρονο, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Γκάμπας έχασε πέναλτι. Η Επιτροπή ευχαριστεί τη διοίκηση του Θησέα για τη φιλοξενία.
                                                                               

Last modified onThursday, 23 April 2015 12:52