noodles volos banner

Η ώρα της στέψης!

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τη Νίκη Βόλου, την ιστορία της και το λαό της! Η μεγάλη ώρα πλησιάζει! Η ώρα της στέψης της «βασίλισσας» της περσινής Football League θα πραγματοποιηθεί το βράδυ στο Πανθεσσαλικό μετά το φιλικό με την ΑΕΚ.

Στις 19.00 οι κυανόλευκοι θα υποδεχθούν τους κιτρινόμαυρους σε μία πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο στο Καραϊσκάκη, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η απονομή για τον τίτλο της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Κανείς δεν πρέπει να λείψει από το Πανθεσσαλικό απόψε. Η γιορτή αυτή είναι για τον κόσμο της Νίκης, που άντεξε στα δύσκολα και μετά από 48 χρόνια είδε το μεγάλο όνειρο της επιστροφής στην πρώτη κατηγορία να πραγματοποιείται.

Να θυμίσουμε ότι τα «μαγικά χαρτάκια» για τη γιορτή της Νίκης, τιμώνται στα 20 ευρώ για τη σκεπαστή και 10 ευρώ για την υπόλοιπη κερκίδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

18:45 Βράβευση προέδρου Football League ΟΠΑΠ κ. Σπύρου Καλογιάννη, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και βράβευση του Α.Σ "Πύρασος Νέας Αγχιάλου" για την άνοδο της ομάδας στη Football League 2.

19:00 Φιλικός αγώνας Νίκη Βόλου - ΑΕΚ

20:55 Μουσικό event

21:00 Απονομή κυπέλλου