noodles volos banner

Οι τελευταίες κινήσεις θα κάνουν τη διαφορά

Το καλύτερο για το τέλος κράτησαν ο Ανδρέας Πάτσης και οι συνεργάτες του. Οι παίκτες που θα αποτελέσουν τις τελευταίες κινήσεις της Νίκης Βόλου στον μεταγραφικό τομέα, είναι και αυτοί που θα έρθουν στο συγκρότημα του Βίλιαν Φλουτ για να κάνουν τη διαφορά… Έτσι αυτές οι κινήσεις και οι προσθήκες πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικές. Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για την πρεμιέρα στο στάδιο Καραϊσκάκη και στη Νίκη ξέρουν ότι το «στοίχημα» τους  δεν είναι να παρουσιαστούν έτοιμοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα με διάρκεια, που θα μπορεί να σταθεί με αξιώσεις και να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

Οι δύο ξένοι ποδοσφαιριστές, ένας από αυτούς ίσως είναι ο Ολλανδός χαφ, που βρίσκεται στην Αθήνα, δεν θα είναι και οι μόνες κινήσεις. Αλλά αν βρεθεί κάτι που πραγματικά ενδιαφέρει και αποτελεί ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει, θα αποκτηθεί μέσα στα όρια όμως που έχει θέσει ο Βίλιαν Φλουτ… Όπως πχ ο Μαρινάκης, που αν αποφασίσει να έρθει στη Νίκη και να την ενισχύσει, κανείς δεν θα πει «όχι».

Η προσθήκη των παικτών αυτών θα έρθει να δώσει ουσιαστικά το κάτι παραπάνω, την ώρα που η ομάδα του Ολλανδού τεχνικού δείχνει θετικά στοιχεία στο γήπεδο και ότι προσπαθεί να αποκτήσει ταυτότητα και στυλ.
Επίσης λείπει ένας τερματοφύλακας που θα «κλείσει» την τριάδα μετά την αποχώρηση του Γεωργακόπουλου.

Last modified onThursday, 31 July 2014 18:47