noodles volos banner

O Boύζας προπονητής στην Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς

Oι ανακατατάξεις και η πλήρης ανανέωση στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, σε τεχνικό επιτελείο, συνεχίζονται! Μετά τους Θοδωρή Ελευθεριάδη, Δημήτρη Μαυρογενίδη, Τάσο Πάντο, Γιώργο Παπακωστούλη, Φώτη Στρακόσια, ο σύλλογος του Πειραιά ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βασίλη Βούζα, ο οποίος θα αναλάβει το πόστο του προπονητή της ομάδας Κ20 των «ερυθρόλευκων.

Ο Βασίλης Βούζας γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου του 1966 στο Μουζάκι Καρδίτσας και αγωνιζόταν στη θέση του μέσου. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 1987/88. Τις επόμενες δύο σεζόν παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Δόξα Δράμας, για να επιστρέψει στον Πειραιά τη σεζόν 1990/91. Παρέμεινε στο λιμάνι επί δύο χρόνια, καθώς αποχώρησε το 1992 για τον Ιωνικό. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε σε Προοδευτική, Εδεσσαϊκό, Εθνικό, Παναργειακό.

Ως προπονητής, άρχισε την καριέρα του από το Χαϊδάρι, το οποίο καθοδήγησε από το 2005 μέχρι το 2008 στη Β' Εθνική, έχοντας ως μεγαλύτερη επιτυχία τον αποκλεισμό της ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2006/2007, στο πλαίσιο της φάσης των "16" της διοργάνωσης. Στη συνέχεια, πέρασε από τους πάγκους των Ατρομήτου, Αιγάλεω, Ιωνικού, Λεβαδειακού, Παναχαϊκής, Ηρακλή Ψαχνών, Θρασύβουλου, Πανηλειακού.