noodles volos banner

Για τρία χρόνια Τσουμάγκας στη Νίκη

Μπορεί τα ΜΜΕ του Άρη να αναφέρουν ότι ο Κώστας Μανωλάς, συζητούσε με τη Νίκη που κινούνταν αποφασιστικά για την απόκτηση του, όμως στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσει την καριέρα του τελικά ο Τάσος Τσουμάγκας, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Μαγνησίας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων. Ο Τσουμάγκας είχε μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής λόγω του μειωμένου χρόνου συμμετοχής του εξαιτίας ενός προβλήματος που τον ταλαιπωρούσε στους κοιλιακούς. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από Αθήνα επιλέχθηκε αντί του Μανωλά... 

Στη Νίκη Βόλου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του contra.gr βρίσκονταν σε δίλημμα σχετικά με την προσθήκη στο κέντρο της άμυνας και ήταν ανάμεσα στον Τσουμάγκα και στον γιο του Στέλιου Μανωλά, Κωνσταντίνο. Τελικά επέλεξαν τον Τσουμάγκα, έτσι ο ποδοσφαιριστής θα είναι (μαζί με τον Αργυρίου που παραχωρήθηκε δανεικός) αντίπαλος της ΑΕΚ στο φιλικό της 17ης Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό.

O Τσουμάγκας είναι γεννημένος στις 22 Μαρτίου του 1991. Ξεκίνησε από τη  Ζάκυνθο, στη συνέχεια πήγε στον Αστέρα Τρίπολης, από τον οποίο έφυγε για την Πορτογαλία και τη Λεϊξόες με την οποία έκανε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο κύπελλο. Στη συνέχεια αποκτήθηκε από την ΑΕΚ καταγράφοντας 13 συμμετοχές στη Super League. Στη Γ' Εθνική πέρυσι αγωνίστηκε 12 φορές λόγω προβλήματος τραυματισμού. 

Last modified onFriday, 25 July 2014 13:25