noodles volos banner

Καλή προσπάθεια απέναντι στον πιο έτοιμο Ατρόμητο

Παρουσία 300 και πλέον φίλων της που ανέβηκαν στα Χάνια, η Νίκη Βόλου έδωσε το πρώτη της φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη σε ομιχλώδες τοπίο, στο γήπεδο του ξενοδοχείου "Μάνθος". Ηττήθηκε 2-0 από τον Ατρόμητο, έχοντας καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Βίλιαν Φλουτ σίγουρα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, αν και οι "κυανόλευκοι" μετρούν μόλις οκτώ ημέρες προπονήσεων, εν αντιθέσει με την αθηναϊκή ομάδα που ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο προετοιμασίας κι αύριο αναχωρεί από το Πήλιο. 

Πώς έπαιξε η Νίκη Βόλου στο πρώτο μέρος
Στο πρώτο μέρος, ο Ταΐρης κάθισε κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά ήταν ο Παπουτσογιαννόπουλος, αριστερά ο Τσουκάνης και στόπερ οι Ίβενς και Καρασαλίδης. Δύο αμυντικά χαφ οι Μπιτσάκος, Κοτσαρίδης, στις πτέρυγες δεξιά ο Καλλέργης (που στο 30ό λεπτό αντικαταστάθηκε από τον Τζιώρα), αριστερά ο Μουζακίτης και ο Γιαννιτσάνης σε επιτελικό ρόλο πίσω από τον Σταμπολζίεφ.

Η σύνθεση του δευτέρου ημιχρόνου
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γεωργακόπουλος ήταν ο τερματοφύλακας, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Αργυρίου, Αργύρης, Ίβενς και Καντούτσης, στο κέντρο οι Μέτσε, Κυζιρίδης, στα δεξιά ο Κορέτα, στα αριστερά ο Νικλιτσιώτης και ο Γιαννιτσάνης πίσω από τον Τζιώρα. Μετά το 60ό λεπτό, ο Μαχλελής άλλαξε τον Ίβενς και ο Σκούρτι τον Γιαννιτσάνη και στο 78’ ο Γιώτας τον Αργυρίου.

Οι φάσεις της φιλικής αναμέτρησης
Στο πρώτο 45λεπτο, μακρινό σουτ του Καλλέργη στο 2’ μπλόκαρε ο Μπάρκας και στο 9’ ο Ατρόμητος σκόραρε με κεφαλιά του Τάτου στην καρδιά της άμυνας. Μακρινό σουτ του Τάτου απέκρουσε ο Ταΐρης στο 30’ που είχε και δεύτερη επέμβαση σε σουτ του Κούρου σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση, ο Γκαρσία πλάσαρε στην κίνηση και ο γκολκίπερ της Νίκης έκανε εντυπωσιακή απόκρουση με το πόδι πάνω στη γραμμή.

Πλασέ του Μουζακίτη από καλή θέση μπλόκαρε ο Μπάρκας στο 40’, με τη Νίκη να ανεβαίνει όσον αφορά στην επιθετικότητά της από τη στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Τζιώρας, ο οποίος έδωσε και κέρδισε πολλές προσωπικές μονομαχίας, όντας σημείο αναφοράς στη γραμμή κρούσης.

Στην επανάληψη, ένα μακρινό σουτ του Αργυρίου έφυγε άουτ, ενώ σουτ του Νικλητσιώτη από το ημικύκλιο μπλόκαρε ο Γκορμπούνοφ. Όσον αφορά στον Ατρόμητο, ο Ναπολεόνι νικήθηκε από τον Γεωργακόπουλο που έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε την μπάλα, ο Φάμπιο έχασε το κοντρόλ ενώ ήταν μόνος στη μικρή περιοχή, ενώ ο Γιαννούλης αστόχησε σε φάση τετ-α-τετ. Στη φάση όμως του 80ού λεπτού, είχε καλύτερο τελείωμα, πρόλαβε την έξοδο του Γεωργακόπουλου και σε κενή εστία ο Γιαννούλης έκανε το 2-0
Λίγο πριν το φινάλε, ο Ούμπιδες είχε αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι. Τέλος, να σημειώσουμε ότι στο πρώτο μέρος ο Κούρος χτύπησε στα δόντια και ο Φυτανίδης στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να του γίνουν ράμματα από το ιατρικό επιτελείο του Ατρομήτου.

Ζεστό χειροκρότημα στον Λημνιό
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Λημνιός καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο της Νίκης όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ήταν πολύ δραστήριος στο λιγοστό διάστημα που αγωνίστηκε. Ο 16χρονος επιθετικός του Ατρομήτου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τους Νέους Αθλητές Νίκης.

Διαιτητής της φιλικής αναμέτρησης ο Δημήτρης Κρητικός, με βοηθούς τους Τσιγγινέ και Δημητριάδη.

Οι δύο ενδεκάδες του Ατρομήτου
Για τον Ατρόμητο έπαιξαν στο α’ ημίχρονο οι Μπάρκας, Κυβρακίδης, Κούρος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Μπρίτο, Τάτος, Καραμάνος, Γεωργίου και στο β’ ημίχρονο οι Γκορμπούνοφ, Αλμπέρτο, Φάμπιο, Ναπολεόνι, Ούμπιδες, Γιαννούλης, Δημούτσος, Θέος, Νάστος, Παπασπύρου, Ταυλαρίδης, ενώ στο τελευταίο 10λεπτο έπαιξε και ο Βολιώτης Δημήτρης Λημνιός.

Last modified onTuesday, 15 July 2014 21:37