noodles volos banner

Πάτσης: «Τυπική διαδικασία η αλλαγή έδρας»

Ο Ανδρέας Πάτσης μίλησε στο sportfm Μαγνησίας και για την αλλαγή έδρας της Νίκης και όπως είπε είναι μία τυπική διαδικασία.

Στο άκουσμα της είδησης, υπήρξε κάποια παρανόηση, αλλά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλησε να ρίξει τους τόνους και να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

 «Η αλλαγή έδρας είναι μία τυπική διαδικασία. Δεν θα μεταφερθούμε στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη.  Η έδρα θα είναι εκεί που είναι τα γραφεία της ομάδας στην οδό Δημητριάδος. Όλες οι συναλλαγές μας θα γίνονται εκεί. Η ομάδα παραμένει στη Δ.Ο.Υ. Βόλου, στο Δήμο Βόλου και πρέπει να αποκτήσει και τη φυσική της έδρα».

Για την ενημερότητα και την Εφορία: «Η Δ.Ο.Υ.  έχει μια εμπάθεια προς την ομάδα. Έχουν γίνει απίστευτες καταστάσεις. Κατά παράβαση καθηκόντων ορισμένοι άνθρωποι προσπαθούν να στριμώξουν ή να καταστρέψουν την ομάδα. Δεν είναι τυχαίο πως η δικαιοσύνη χαρακτήρισε απαράδεκτο αυτό που γίνεται. Το δικαστήριο αποφάσισε να μας χορηγηθεί ενημερότητα. Πάμε για την εξυγίανση της ομάδας με πραγματικά νούμερα. Αυτή  τη στιγμή έχουμε ενημερότητα, θα κάνουμε τις μεταγραφές μας και συνεχίζουμε τα δικαστήρια».

Last modified onTuesday, 01 July 2014 11:46