noodles volos banner

Το "Π. Μαγουλάς" για έδρα των ομάδων Νέων της ΠΑΕ

Στη χθεσινή γενική συνέλευση της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου συζητήθηκε το θέμα του γηπέδου "Παντελής Μαγουλάς", τις ιστορικής έδρας της ομάδος που δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Από τη διοίκηση προτάθηκε να γκρεμιστεί η Θύρα 3 καθώς είναι επικίνδυνη ύστερα από μηχανικές μελέτες, αλλά κάτι τέτοιο θα γίνει σε συνεννόηση με τη Σούπερ Λιγκ. Πρόθεση της ΠΑΕ Νίκη είναι να χρησιμοποιείται το γήπεδο ως προπονητήριο κι έδρα των αγώνων όλων των μικρών ομάδων που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ, δηλαδή των ομάδων Κ-15, Κ-17 και Κ-19. 
Όσον αφορά στο θέμα των Νέων Αλητών Νίκης, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα με συνάντηση μεταξύ των αρμοδίων, εκπροσώπων της ΠΑΕ, της ερασιτεχνικής Νίκης και των Νέων Αθλητών που έχουν ξεχωριστή διοίκηση. Με την ομάδα πλέον στη Σούπερ Λιγκ και την υποχρεωτική παρουσία στα πρωταθλήματα τριών τμημάτων υποδομής, θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα ώστε οι Νέοι Αθλητές να ενσωματωθούν με την Κ-19 της ΠΑΕ, ώστε η Νίκη Βόλου να έχει μία ενιαία ακαδημία, υπό την επίβλεψη του Βίλιαν Φλουτ και των συνεργατών του όπως έχει αναφερθεί από τον Ανδρέα Πάτση.
Τέλος, στη γενική συνέλευση έγινε συζήτηση για τα μέλη του ΓΣΒ "η Νίκη", πολλά από τα οποία είναι ανενεργά καθώς δεν έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους. Μέχρι τον Οκτώβριο θα γίνει ξεκαθάρισμα των μελών, είτε με πληρωμή συνδρομών είτε με διαγραφή τους, ώστε εν συνεχεία ο σύλλογος να γνωρίζει ποιο είναι το ακριβές μητρώο μελών του.

Last modified onTuesday, 24 June 2014 12:26