noodles volos banner

Σεφτέ στις μεταγραφές με Νικλητσιώτη και άλλους τρεις!

Την απόκτηση του Γιώργου Νικλητσιώτη και ακόμη τριών νεαρών ποδοσφαιριστών, των Σκούρτη, Μαχλελή και Σταμπολζίεφ, για τρία χρόνια ανακοίνωσε η Νίκη.

Από τις 9 Ιουνίου, το magnesiasports σας είχε ενημερώσει πρώτο για το ενδιαφέρον της κυανόλευκης ομάδας για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή. Ο Γιώργος Νικλητσιώτης, επιθετικός από τις Σοφάδες, προέρχεται από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, είναι γεννημένος στις 23 Μαρτίου του 1991 και υπήρξε διεθνής με την εθνική νέων. Μετράει ήδη 15 συμμετοχές στη Super League, δύο με τον Ολυμπιακό και 13 με τον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη σεζόν. Εχει αγωνιστεί και στην Ολλανδία, στη δεύτερη κατηγορία με την Χέλμοντ σπορτ. Επίσης έκανε το «αγροτικό» του σε ΟΦΗ και Θρασύβουλο στη Β’ Εθνική. Ο ποδοσφαιριστής τον Μάιο δοκιμάστηκε από την Ρος Βάις Έσεν στη Γερμανία. 

Ο Σταμπολζίεφ Ρόμπερτ Αλεξάντερ αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, ξεκίνησε από την Καβάλα την επαγγελματική του καριέρα, ενώ μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό. Με τις δύο αυτές ομάδες δεν κατάφερε να κάνει συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία λόγω και του νεαρού της ηλικίας του. Από κει και πέρα έπαιξε σε τρία παιχνίδια με την Προοδευτική στη Γ’ Εθνική, ακολούθησε ο Θρασύβουλος με έντεκα συμμετοχές στη Β’ και στη συνέχεια πήγε στην Κύπρο. Στο Κυπριακό πρωτάθλημα αγωνίστηκε 51 φορές με Ολυμπιακό Λευκωσίας και ΑΕΚ Κουκλίων. Φέτος μέτρησε 27 παιχνίδια με έξι γκολ. 

Ο Βασίλης Σκούρτης φέτος ήταν στο ρόστερ του Πλατανιά αλλά δεν πήρε συμμετοχές. Έχει παίξει τρεις φορές στη Super League με τον Πανιώνιο, ενώ δύο συμμετοχές μετράει στη Β' Εθνική με τον Θρασύβουλο. 

Τέλος ο αμυντικός, Γιώργος Μαχλελης, αγωνίστηκε φέτος στον Εθνικό Άχνας και στο Κυπριακό πρωτάθλημα σε πέντε ματς. Είχε αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό από το Κορωπί, αλλά με την πράσινη φανέλα δεν πήρε συμμετοχές. 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Σκούρτη Βασίλη (27 Φεβρουαρίου 1992), Νικλητσιώτη Γιώργου (23 Μαρτίου 1991), Μαχλελή Γιώργου (10 Μαΐου 1991), και ο Σταμπολζίεφ Ρόμπερτ-Αλέξανδρου (26 Οκτωβρίου 1990 - ελληνική υπηκοότητα), οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας για 3 χρόνια».

Last modified onWednesday, 18 June 2014 13:55