noodles volos banner

Επί τάπητος ο σχεδιασμός

Η άφιξη του Βίλιαν Φλουτ στην Ελλάδα σηματοδοτεί εξελίξεις και για το ρόστερ της κυανόλευκης ομάδας. Ο Ολλανδός τεχνικός και ο Ανδρέας Πάτσης θα θέσουν επί τάπητος τον σχεδιασμό της ομάδας και τη μεταγραφική της ενίσχυση.

Υπάρχουν τρεις βάσεις οι οποίες θα πρέπει να εξεταστούν.

Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ποιοι παίκτες από το περσινό ρόστερ κάτω των 24 ετών θα παραμείνουν στην ομάδα. Ο Ανδρέας Πάτσης είχε πει ότι θέλει να τους κρατήσει όλους σχεδόν για τη νέα σεζόν και οι Μπιτσάκος, Ταϊρης και Χαρτσιάς, έχουν ήδη «κλείσει» θέση στο ρόστερ. Από κει και πέρα θα ξεκαθαρίσει ποιοι νεαροί δεν υπολογίζονται για την πρώτη χρονιά της ομάδας στη Super League.

Επίσης θα πρέπει να βολιδοσκοπηθούν οι τρεις μεταγραφικοί στόχοι άνω των 24 ετών που θα είναι ξένοι όπως όλα δείχνουν και επιλογές του Φλουτ. Ηδη ο Ολλανδός τεχνικός φαίνεται πώς έχει στα υπόψιν του κάποιους ποδοσφαιριστές.

Από κει και πέρα θα πρέπει να επιλεχθούν οι Έλληνες παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα, κάτω των 24 ετών. Ηδη η λίστα όλο και μεγαλώνει με υποψήφιους ποδοσφαιριστές να φορέσουν την κυανόλευκη φανέλα, αλλά οι τελικές αποφάσεις ανήκουν καθαρά στον Ανδρέα Πάτση και στον Ολλανδό προπονητή. Ο Ανδρέας Πάτσης ήδη έχει χτυπήσει την πόρτα ομάδων της Super League για δανεικούς, όπως  του Αστέρα Τρίπολης και του Παναθηναϊκού, αλλά και της ΑΕΚ που είναι στη Football League και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. 

Last modified onTuesday, 17 June 2014 18:27