noodles volos banner

Μαζί με τις υπογραφές του Φλουτ, έρχονται και παίκτες

Ένα βήμα πριν τις υπογραφές είναι ο Βίλιαν Φλουτ με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Η επισημοποίηση της συνεργασίας των δυο πλευρών, θα σημάνει και την έναρξη μεταγραφικών συμφωνιών για την κυανόλευκη ομάδα. Ο Βίλιαν Φλουτ θα είναι αυτός που θα επιλέξει τους τρεις ποδοσφαιριστές άνω των 24 ετών που θα φορούν τα κυανόλευκα στη Super League, την ώρα που η λίστα με τους φερόμενους ως μεταγραφικούς στόχους, για Έλληνες παίκτες κάτω των 24 ετών όλο και μεγαλώνει.

Το magnesiasports σας έχει ενημερώσει για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που ενημερώθηκαν για το ενδιαφέρον της Νίκης και συγκεκριμένα για τους Μαρινάκη, Γιαννιτσάνη, Μουζακίτη και Αναγνωστόπουλο, όπως και σας ενημέρωσε πρώτο και για τις επαφές για τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, Γεωργακόπουλο. Επίσης είχαν ακουστεί έντονα τα ονόματα των Νικλητσιώτη, Αρκούδα και Αρναρέλλη. 

Στη λίστα προστέθηκαν και αυτά των Βασιλόγιαννη, Μπακασέτα και Πασά. Οι άνθρωποι της Νίκης εξετάζουν πολλούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο τις τελικές αποφάσεις αναμένεται να τις πάρει ο προπονητής που θα αναλάβει τα ηνία, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Βίλιαν Φλουτ. 

Η συνέντευξη Τύπου που θα δώσει ο Ανδρέας Πάτσης, η οποία ανακοινώθηκε και  επίσημα, θα «ρίξει φως» στον μεταγραφικό σχεδιασμό και στα πλάνα της διοίκησης ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα κάποιοι δεν αποκλείουν τότε να γίνει η επίσημη «αποκάλυψη» της έναρξης της συνεργασίας με τον Βίλιαν Φλουτ. 

Last modified onMonday, 16 June 2014 19:19