noodles volos banner

ΠΑΟΚ: Πήρε τον αρχηγό της Ρουμανίας, Ράζβαν Ρατς

O ΠΑΟΚ συμφώνησε προφορικά με τον Ράζβαν Ρατς για τα επόμενα δύο χρόνια. Οι Θεσσαλονικείς ενισχύονται στα μετόπισθεν με έναν αρκετά έμπειρο ποδοσφαιριστή, αφού μιλάμε για τον αρχηγό της εθνικής Ρουμανίας και σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προτού υπογράψει στη νέα του ομάδα. O Ρατς αγωνίστηκε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ από το 2003 μέχρι το 2013, μετά έπαιξε σε Γουέστ Χαμ και Ράγιο Βαγιεκάνο. Από εκεί και πέρα, μεγάλο ενδιαφέρον έχει τι θα γίνει με τον Λίνο, στον οποίο ο «Δικέφαλος του Βορρά» διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να του καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση για μονοετή ανανέωση του συμβολαίου του.

Και ίσως η απόκτηση του Ρατς να αποτελεί ένα μήνυμα στον Βραζιλιάνο μπακ, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του και δύσκολα μετά από την παραπάνω εξέλιξη θα συνεχίσει στην ομάδα. Με τον Ρουμάνο μπακ και την παρουσία του Τζαβέλλα το αριστερό άκρο γεμίζει αρκετά και ίσως να περιμένουμε την αποχώρηση του Νίκου Σπυρόπουλου, ο οποίος άλλωστε δεν υπολογίζεται από τον Άγγελο Αναστασιάδη. Παράλληλα, η SportDay αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει 5-6 μεταγραφές, με τον έμπειρο άσο να κάνει το… ποδαρικό.

Από σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκινάει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της για τη σεζόν 2014-2015, με τις τιμές να μην αλλάζουν σε σχέση με πέρυσι για όσους ανανεώσουν τη θέση τους. Τα πιο φθηνά διαρκείας φθάνουν στα 120 ευρώ, ενώ η διαφορά σε σχέση με άλλα χρόνια αφορά το ότι στο πακέτο αγώνων συμπεριλαμβάνονται και τα ματς των ομίλων της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στα μείον της σεζόν είναι το ότι ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με δύο αγωνιστικές τιμωρίας για το ελληνικό πρωτάθλημα. Από σήμερα και κάθε μέρα 9:00 με 19:00 τα εκδοτήρια της Τούμπας θα ανοίξουν για τους φιλάθλους. Η περίοδος ανανεώσεων ισχύει μέχρι τις 18 Ιουλίου, ενώ διαρκείας θα δίνονται μέχρι 20 Αυγούστου.

Last modified onMonday, 16 June 2014 17:25