noodles volos banner

Σε αναμονή των ανακοινώσεων

Σε αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων είναι οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου, καθώς μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έχει κλείσει οριστικά το θέμα του προπονητή και των πρώτων μεταγραφικών κινήσεων. Η κυανόλευκη ΠΑΕ περιμένει τη θετική απάντηση του Βίλιαν Φλουτ και τον ερχομό του Ολλανδού τεχνικού στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ανδρέα Πάτση, να βρεθεί στο Βόλο για να γνωρίσει την πόλη και τις εγκαταστάσεις της Νίκης, να παρουσιαστεί επισήμως στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Από εκεί και πέρα, ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει κανονικά. Η διοίκηση της ΠΑΕ έχει πάρει την απόφαση να ανανεώσει τη συνεργασία με τους Ανιέτε, Τζιώρα, θα μείνουν στο ρόστερ οι Ταΐρης, Μπιτσάκος, Χαρτσιάς και ορισμένοι ακόμη παίκτες κάτω των 24 ετών που πέρυσι δεν πήραν πολλές (ή και καθόλου) ευκαιρίες, ενώ το ρόστερ θα καλυφθεί με νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές που θα έχουν τη φιλοδοξία να καθιερωθούν στη Σούπερ Λιγκ φορώντας τη φανέλα της Νίκης Βόλου.
Οι άνθρωποι της ΠΑΕ περνούν από το ...μικροσκόπιο τις προτάσεις που φθάνουν στα γραφεία από διάφορες ομάδες και μάνατζερ, ώστε να καταλήξουν στις καλύτερες δυνατές επιλογές, καθώς μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι περισσότερες κινήσεις που αφορούν την ελληνική αγορά. Η προετοιμασία θα αρχίσει στις αρχές Ιουλίου, ενώ για τους τρεις παίκτες άνω των 24 ετών που έχει δικαίωμα να αποκτήσει η Νίκη Βόλου, και θα είναι οι ξένοι που θα κάνουν τη διαφορά..., σημαντική θα είναι η εισήγηση του νέου προπονητή, εκτός απροόπτου του Φλουτ.