noodles volos banner

Δίλημμα για Τζιώρα και Αποστολίδη

  • Ένας εκ των δυο ποδοσφαιριστών φαίνεται πως θα παραμείνει στη Νίκη και το δίλημμα είναι μεγάλο

Ο περιορισμοί λόγω της μη αδειοδότησης, κάνουν τους ανθρώπους της Νίκης Βόλου να αλλάξουν τα σχέδια τους και τον προγραμματισμό τους ενόψει της Super League.

Κι αν για τους σκόρερ Ανιέτε και Τζιώρα και τον «φύλακα – άγγελο» της Νίκης, Μάνο Αποστολίδη, ήταν δεδομένο ότι θα έκανε τα πάντα η Νίκη να τους κρατήσει πριν την είδηση από την Επιτροπή Εφέσεων, τώρα τα πράγματα αλλάζουν…

Σύμφωνα με πληροφορίες το δίλημμα έχει να κάνει με δύο ποδοσφαιριστές. Με τον επιθετικό Χρήστο Τζιώρα που έκανε την καλύτερη παραγωγική του χρονιά και έδειξε να αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη της κατηγορίας και με τον εξαιρετικό τερματοφύλακα, Μάνο Αποστολίδη, που με τις αποκρούσεις του, έδωσε πολλούς βαθμούς στην κυανόλευκη ομάδα.

Αμφότεροι είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στον κόσμο. Ο Μάνος Αποστολίδης δεν έχασε παιχνίδι της Νίκης Βόλου φέτος. Δεν έκανε εύκολα λάθος, ήταν σταθερός και οι επεμβάσεις του ορισμένες φορές, έδειχναν ρεφλέξ τερματοφύλακα μεγάλης κλάσης. Ο Χρήστος Τζιώρας, είχε αναπτύξει μια μοναδική σχέση με τα δίχτυα. Πέτυχε άλλωστε 18 γκολ σε 33 ματς και ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας και τρίτος της κατηγορίας.

Η επιλογή είναι εξαιρετικά δύσκολη. Οι άνθρωποι της Νίκης δεν έχουν προς το παρόν αποφασίσει. Από βδομάδα θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις, ωστόσο υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο σε περίπτωση που δεν υπάρξουν εξελίξεις με τον προπονητή, να καθυστερήσει ακόμα περισσότερο το θέμα. Οι πληροφορίες λένε ότι θα παραμείνει στην ομάδα ένας εκ των δύο με τις πιθανότητες να γέρνουν προς την πλευρά του Αποστολίδη. Κανένα ενδεχόμενο όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί.