noodles volos banner

Νίκη – ΑΕΚ: Μία συνεργασία με βαθιές «ρίζες» και μεγάλη προοπτική

Δύο ΠΑΕ που έχουν άμεση συνεργασία πλέον και προχωρούν μαζί μπροστά θεωρούνται η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Μια συνεργασία που έχει βαθιές «ρίζες» λόγω της προσφυγικής προέλευσης των δυο ομάδων και μεγάλη προοπτική.

Οι πολύ καλές και φιλικές σχέσεις πλέον των δυο ισχυρών ανδρών των ομάδων, του Μελισσανίδη και του Πάτση, είναι η βάση αυτής της συνεργασίας. Ο Ανδρέας Πάτσης άλλωστε, εκτός από την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ, έχει ρίξει μεγάλο βάρος και στην εικόνα της ομάδας προς τα έξω και στη δημιουργία ενός ισχυρού προφίλ.

Η συνεργασία των δυο ΠΑΕ ξεκίνησε από τις μεταγραφές πέρυσι των Βούρα και Τζανετόπουλου. Κι αν για τον πρώτο δεν είχε μεγάλο ρόλο η κυανόλευκη ομάδα, για τον δεύτερο ήταν ξεκάθαρο στις ανακοινώσεις των δυο ομάδων, ότι επήλθε συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών για να «φύγει» το δελτίο του παίκτη από τη Νίκη.

Το μεγάλο φιλικό στο Πανθεσσαλικό στο πλαίσιο των εορτασμών των 90 χρόνων από την ίδρυση της Νίκης και η βράβευση του Μπάγεβιτς, παρουσία του Μελισσανίδη, αποτέλεσει τη συνέχεια της σύσφιξης των σχέσεων των ομάδων και έστειλε παντού το πρώτο μήνυμα.

Οι δυο άνδρες τα λένε αρκετά συχνά στο τηλέφωνο και ο ισχυρός παράγοντας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, είχε ήδη κάνει κρούση πριν τελειώσει το πρωτάθλημα για τον Άρη Σοϊλέδη. Σε προσωπικό του τηλεφώνημα στον Ανδρέα Πάτση, ο Μελισσανίδης, ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον αριστερό μπακ της κυανόλευκης ομάδας και ζήτησε το «πράσινο φως» για να επισημοποιηθεί.  

Νίκη και ΑΕΚ, προχωρούν μπροστά με την ίδια φιλοσοφία. Θέλουν το κάτι διαφορετικό στο ποδόσφαιρο, να αλλάξει το κατεστημένο, να υπάρξει εξυγίανση… Μεγάλες προοπτικές υπάρχουν για τη Νίκη Βόλου μέσα από τη συνεργασία με την ΑΕΚ, αφού αναμφίβολα, σε όποια κατηγορία και να αγωνίζεται αποτελεί μία από τις τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Η συνεργασία μεταξύ των δυο ομάδων δεν έχει να κάνει μόνο με εκδηλώσεις και γιορτές. Αλλά και γενικότερα σε έμψυχο υλικό, στόχους, κοινές επιδιώξεις για ένα καλύτερο αύριο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο σεβασμός που πλέον κερδίζει η Νίκη Βόλου, έχει αρχίσει να διαφαίνεται ξεκάθαρα. Η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο και οι προοπτικές της ανοίγονται διάπλατα μπροστά της.

Να μην ξεχνάμε άλλωστε ότι υπάρχει και το «άνοιγμα» στο Καζακστάν και η συνεργασία με την Αστάνα, η συνεργασία των ακαδημιών με αυτές του ΠΑΟΚ επίσης, ενώ όλα αυτά είναι μόνο η αρχή…  

Last modified onSunday, 08 June 2014 11:41