noodles volos banner

ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν μας θέλουν στη Super League»

Τη δυσαρέσκειά του για τη μη εξασφάλιση άδειας από τον ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ

Η αρνητική έκβαση της υπόθεσης της αδειοδότησης για τον ΠΑΣ Γιάννινα προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του Γιώργου Χριστοβασίλη που φρόντισε να την εκφράσει για ακόμη μια φορά στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (5/6). Ο ιδιοκτήτης του «Άγιαξ της Ηπείρου» επεσήμανε πως ίσως κάποιοι δεν θέλουν την ομάδα στη Super League, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα μεταγραφικά.

«Η ομάδα έχει το υλικό που χρειάζεται για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική και να παραμείνει στην κατηγορία. Τελευταία είχαμε άλλη μία απόφαση οικονομικής φύσης. Η Εφορία αποφάσισε να κάνει έλεγχο για την τριετία 2008-10. Βγάλανε κάποιες αποφάσεις χωρίς να γίνει καν έλεγχος. Πιστεύουμε πως θα δικαιωθούμε σε αυτό το κομμάτι. Όταν αγόρασα την ομάδα είχε πάρα πολλά χρέη, αλλά υπάρχουν εγγυήσεις. Θα ήθελα η καινούρια χρονιά να βοηθήσει όλος ο κόσμος με τον τρόπο του και όσοι δε θέλουν να μην κάνουν κακό στην ομάδα» τόνισε μεταξύ άλλων στην αρχική του τοποθέτηση.

Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ:

Ο κύριος Σαρρής αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες σχετικά με τη μη αδειοδότηση. Γίνεται να μη δίνεται ούτε το παραμικρό πάτημα; «Εμείς έχουμε φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες. Για να πάρουμε ενημερότητα πρέπει να πληρώνουμε τα χρέη και αυτό γίνεται. Δεν πήραμε την άδεια για προσφυγές φαντάσματα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για τον Ντε Μολ, η προσφυγή του οποίου δεν είχε τελεσιδικήσει ακόμα ή να λέμε ότι κάποιοι στο μέλλον θα κάνουν προσφυγή. Και πέρυσι έλεγαν ότι οφείλαμε χρήματα για ποδοσφαιριστή ο οποίος είχε δοθεί δανεικός στην Καρδίτσα. Τελικά δικαιωθήκαμε από την UEFA. Γιατί να πληρώνουμε χρήματα πριν υπάρξει τελεσίδικη απόφαση; Από εκεί και πέρα, κάποιες άλλες λεπτομέρειες που υπήρχαν, τις οποίες θεωρεί μικρές ο κύριος Σαρρής. Ωστόσο, δε μας είπε για τις άλλες ομάδες».

Αισθάνεστε αδικημένος όσον αφορά τις αποφάσεις; «Οπωσδήποτε μας κάνει να στενοχωριόμαστε. Φαίνεται ότι δεν αρέσει αυτή η ομάδα να βρίσκεται στη Super League. Ίσως δε μας θέλουν και γίνεται αυτός ο πόλεμος. Επόμενο κι ανθρώπινο είναι».