noodles volos banner

Aνακοίνωσε Πελέ ο Ολυμπιακός

Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη βούλα είναι ο Πελέ. Ο Πορτογάλος μέσος αποκτήθηκε από τον Εργοτέλη και υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 ετών.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Vitor Hugo GOMES PASSOS (Πελέ). Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών», αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Εργοτέλης. «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Vitor Hugo Gomes Passos (Pele) στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ευχαριστούμε τον Pele για τα όσα προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του».

Ο ποδοσφαιριστής, που θα αρχίσει από την Τετάρτη προπονήσεις στο Ρέντη, αποτελεί το πρώτο απόκτημα των πρωταθλητών στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν θα είναι το τελευταίο. Θα ακολουθήσει ο αμυντικός του Πανιωνίου Τάσος Αυλωνίτης, που όμως αναμένεται να ενσωματωθεί στα τέλη Ιανουαρίου στην ομάδα, ενώ αναμένεται να υπογράψει και ο δεξιός μπακ/χαφ του Παναιτωλικού, Μιχάλης Μπακάκης, που όμως αναμένεται να παραμείνει ως το τέλος της σεζόν στην ομάδα του Αγρινίου.

Ο Πελέ γεννήθηκε στις 14/9/1987, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μποαβίστα κι εν συνεχεία έπαιξε στην Σαλγκέιρος, τη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα και τη Βιτόρια Γκιμαράες, προτού τον Αύγουστο του 2007 αποκτηθεί από την Ίντερ έναντι 1,5 εκατ. ευρώ. Το καλοκαίρι του 2008 συμπεριλήφθηκε στα ανταλλάγματα για την αγορά του Ρικάρντο Κουαρέσμα από την Πόρτο. Στους «δράκους» στέριωσε μισό χρόνο, αφού δόθηκε δανεικός στην Πόρτσμουθ και τη Βαγιαδολίδ, ενώ το 2010 μετακινήθηκε στην Εσκίσεχιρσπορ, όπου παρέμεινε μια τριετία πριν έρθει στον Εργοτέλη. Με την ομάδα του Ηρακλείου είχε 14 συμμετοχές και 3 γκολ.