noodles volos banner

Έκλεισε με νίκη το 2013 ο Ατρόμητος

Με νίκες αποχαιρέτησε το 2013 ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες νίκησαν στο «σπίτι» τους 3-1 τον μαχητικό Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, αποχαιρετώντας τη χρονιά με θετικό πρόσημο. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Παράσχου ο Στέφανος Ναπολεόνι, που με δύο ασίστ σε Καραμάνο και Παπαδόπουλο «έβγαλε» τα κάστανα από τη φωτιά και χάρισε το τελευταίο «τρίποντο» της χρονιάς. Oι παίκτες του Παράσχου σε ένα σημείο που έδειχναν να μην έχουν λύσεις απέναντι στην εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία των φιλοξενούμενων, πήραν το προβάδισμα στο 24’ με το πρώτο τέρμα του Καραμάνου στο φετινό πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Μάντζιου πάλεψαν και έφτασαν στην ισοφάριση με αντεπίθεση για σεμινάριο από Κάσες και Ιγκόρ στο 59’, με τον Βραζιλιάνο να τελειώνει υποδειγματικά τη φάση. Εκεί που τα πράγματα έδειχναν να δυσκολεύουν ήρθε ο Στέφανο Ναπολεόνι από τον πάγκο και στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα έδωσε στο πιάτο το δεύτερο γκολ στον Καραμάνο (74’). Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και πάλι από μπαλιά του Ιταλού στο 78ο λεπτό.

Συνθέσεις:
Ατρόμητος: Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Ουμπίντες, Δημούτσος, Γεωργίου (68’ Μπρίτο, 74 Ναπολεόνι), Παπαδόπουλος (81’ Πίτου Γκαρσία).
Πανθρακικός: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Ιγκόρ, Χρήστου, Κάσες (72’ Τζάνης), Ζος, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Λαδάκης (81’ Εμπόου), Σαρακατσάνος (81’ Χασομέρης).