noodles volos banner

Νίκη -δώρο για τον Πανιώνιο

Με ένα γκολ –δώρο από τον τερματοφύλακα της Βέροιας Καντιμοίρη, ο Πανιώνιος κέρδισε στη Νέα Σμύρνη την ομάδα της Ημαθίας με 2-1.

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και σκοράροντας μετά από πέντε αγωνιστικές, ο Πανιώνιος «λύγισε» την αξιόμαχη Βέροια στη Νέα Σμύρνη χάρη στα δύο γκολ του Αραβίδη. Οι φιλοξενούμενοι τα περίμεναν όλα από τον Μπεν στην επίθεση, είχαν βασιστεί στην εξαιρετική ημέρα του τερματοφύλακά τους Καντιμοίρη, όμως, ο τελευταίος έκανε τη… γκέλα της χρονιάς και «χάρισε» το δεύτερο γκολ στον Ιστορικό με το οποίο η ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου – στην επιστροφή του στον «κυανέρυθρο» πάγκο – κατάφερε να πάρει τη νίκη!

Στο 22' λοιπόν ο Αραβίδης έκανε την ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στον Γεωργιάδη και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Καμπάνταης έκανε χέρι στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπεν ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-1. Ο Πανιώνιος στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 61ο λεπτό, όταν ο Κολοβός εκτέλεσε απευθείας φάουλ με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Καντιμοίρη. Στο 84' ο γκολκίπερ της Βέροιας που ήταν ο κορυφαίος μέχρι εκείνη την ώρα έκανε ένα τραγικό λάθος, καθώς του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια σε μια σέντρα και ο Αραβίδης το εκμεταλλεύτηκε κάνοντας το 2-1 για τον Πανιώνιο.

Πανιώνιος (Παναγόπουλος): Ανέστης, Ζαχαράκης (63' Παναγιωτούδης), Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Κούρντι, Ντούνης, Καμπάνταης, Κολοβός, Αραβίδης.

Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Όστοιτς, Γεωργιάδης, Μπάρμπας, Σιόντης (77' Βαργώνης), Σισοκό, Ζεζίνιο, Καλτσάς, Παυλίδης, Μπεν.