noodles volos banner

Με δύο αγώνες πέφτει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής

Με δύο αναμετρήσεις "πέφτει" σήμερα η αυλαία της εμβόλιμης 16ης αγωνιστικής της Super League. Ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις τέσσερις ομάδες.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί στις 17:15 την Βέροια στη Νέα Σμύρνη έχοντας ως μοναδικό στόχο το "τρίποντο", με το οποίο η ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου θα ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις και θα "αναπνεύσει" βαθμολογικά. Ως επιτακτική χαρακτηρίζεται η νίκη και για τη Βέροια καθώς η "Βασίλισσα του Βορρά" βρίσκεται μόλις μία θέση πάνω από τον "βυθό" του βαθμολογικού πίνακα και τα περιθώρια για την ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς στενεύουν.
Η αποστολή του Πανιωνίου: Ανέστης, Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Ζαχαράκης, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρος, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης, Μπούζας, Καλτσάς, Κολοβός, Αραβίδης, Ντούνης, Λάσνικ, Καμπάνταης, Σταυροθανασόπουλος, Γιάννου .
Η αποστολή της Βέροιας: Αναστασόπουλος, Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Μπάρμπας, Σισοκό, Όστοϊτς, Σιόντης, Βεργώνης, Παυλίδης, Ζεζίνιο, Σεγούντο, Καλτσάς, Πλαβούκος, Μπεν, Μάνος.

Λίγο αργότερα, στις 19:30, o Άρης θα φιλοξενήσει στη Θεσσαλονίκη τον Αστέρα Τρίπολης. Η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα σημαντική και για τις δύο ομάδες αλλά για διαφορετικούς λόγους. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στην 4η θέση της βαθμολογίας ενώ οι "Κίτρινοι" των πολλών προβλημάτων θα "παλέψουν" για το τρίποντο προκειμένου να ατενίσουν το μέλλον τους στη Super League με περισσότερη αισιοδοξία.
Η αποστολή του Άρη: Έλσνερ, Αγκάνθο, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Διούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Κοτσαρίδης, Κύργιας, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης και Τσουκάνης.
Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Ερνάντεζ, Γεωργακόπουλος, Λούι, Τσαμπούρης, Κοντοές, Ζαραδούκας, Ζησόπουλος, Σέτι, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο, Κάφα, Ουρτάδο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Χουάνμα, Καράσκο και Μπακασέτας.

pamesports