noodles volos banner

Νίκη με ανατροπή για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει στο 11' από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο με τέρματα των Σαβιόλα (21'), Μασάντο (51' πεν.) και Κάμπελ (71' πεν.), νίκησε τον ΠΑΣ με 3-2 και απέκτησε αέρα 10 πόντων από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν το "Γ. Καραϊσκάκης", με τον Ίλιτς να σκοράρει το 0-1 μόλις στο 11'. Η αντίδραση του Ολυμπιακού ήρθε γρήγορα με τον Σαβιόλα να σκοράρει για το 1-1 δέκα λεπτά αργότερα, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη με ισάριθμες εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι από τους Μασάντο (51') και Κάμπελ (71'), οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 3-1, πριν ο Κρητικός με πολύ όμορφο τέρμα σημειώσει το τελικό 3-2.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπάζογλου, Μανωλάς, Μπονγκ, Μασάντο, Σαμάρης, Ολαϊτάν, Βάις (70' Φουστέρ), Ντομίνγκες (46' Κάμπελ), Σαβιόλα (74' Στσέποβιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Ντάσιος, Στρούνα, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Αυγενικού (51' Κρητικός), Τσουκαλάς, Βίλα, Ρουμπουλάκου, Τσάβες (65' Βισέντο), Ίλιτς (83' Μπέριος).