noodles volos banner

Τριάρα από τον Πλατανιά

Καταιγιστικός ήταν ο Πλατανιάς στο δεύτερο ημίχρονο που αύξησε την αποτελεσματικότητά του και επιβλήθηκε 3-0 της Ξάνθης. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 47’ με πέναλτι του Γουνδουλάκη, ενώ οι Τετέ και Τόρες διαμόρφωσαν το 3-0, μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στους ακρίτες. Για την Ξάνθη, έπαιξαν αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Βολιώτης επιθετικός Νάκας.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, αλλά καθόλου φάσεις, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να γίνουν απειλητικές. Το 0-0 διατηρήθηκε ως την ανάπαυλα, όμως το δεύτερο ημίχρονο ήταν... φωτιά. Στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου μέρους, ο Μπέλιτς μπήκε μέσα στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Βασιλακάκη. Ο Γουνδουλάκης ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε το 1-0. Η Ξάνθη επιχείρησε να απαντήσει κι έχασε καλές στιγμές με τους Βάλλα και Μάνδαλο. Όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και στο 65’, ο Τέτε με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Στο 71’, ο Κατάι με πλασέ σημάδεψε το δοκάρι και ο Τόρες από κοντά έκανε το 3-0. 

Συνθέσεις:
Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντεζ (84’ Δημήτρης), Ιντζίδης, Αγκίλερα, Τετέ, Μπέλιτς, Τόρες (79' Μπεριάν), Γουνδουλάκης (52' Σιώπης), Κατάι.
Ξάνθη: Τσέμα, Γούτας, Βάλλας, Βασιλακάκης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κάλβο (51' Τριάδης), Φλίσκας (69' Ράνος), Μάνταλος, Σολάρι, Σολτάνι (82’ Νάκας)