noodles volos banner

Ισοπαλία 3-3 στο Παγκρήτιο

 

Τρομερό παιχνίδι στο «Παγκρήτιο» με Εργοτέλη και Άρη να έρχονται ισόπαλοι 3-3, στην πρεμιέρα της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, είχαν δύο δοκάρια και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Μπαντιμπανγκά στο 62ο λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα, ο Πελέ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έμοιαζε να «κλειδώνει» μια εύκολη νίκη για την ομάδα του Πετράκη, που όμως δεν υπολόγιζε στον Ανδρέα Τάτο.
Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός των «κίτρινων» ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο ματς (69’) μείωσε με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 71’ έβγαλε την ασίστ στον Νταμαρλή για να ισορροπήσει σε 2-2. Όμως δεν του έφτανε η ισοφάριση και τα ήθελε... όλα δικά του και με σουτ στο 80’ πέτυχε το δεύτερο τέρμα του φέρνοντας τον Άρη μια... ανάσα από τη νίκη. Τελικά, η τελευταία λέξη ανήκε στον Μπαντιμπανγκά που ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα (90+4'), διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

 

Συνθέσεις:
Εργοτέλης: Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρής, Μεχία, Κοζορώνης (80’ Μπουχαλάκης), Χαλκιαδάκης, Ρομάνο (76’ Βερπακόφσκις), Πελέ, Μπαντιμπανγκά, Διαμαντάκος (78’ Αναστασάκος).
Άρης: Διούδης, Νταμαρλής (89’ Πουλίδο), Οικονομόπουλος (68’ Τάτος), Κύργιας, Αγγελούδης (68’ Σταυρόπουλος), Ουντόντζι, Τσουμάνης, Μανιάς, Ψυχογιός, Ηρακλής, Έλσνερ.