Logo
Print this page

Πήρε το προβάδισμα η ΑΕΛ, 2-1 την ΑΕΚ στο χωράφι του Arena

Σε αντίθεση με ό,τι έγινε την Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη, η ΑΕΛ έδωσε ενδιαφέρον στον ημιτελικό αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ, την οποία νίκησε 2-1 με ανατροπή και γκολ στις καθυστερήσεις στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena, που έμοιαζε πολύ με οργωμένο χωράφι. 

Όλα συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο, αφού το πρώτο μισό χαρακτηρίστηκε από κακό θέαμα, ένταση και πάθος. Οι απουσίες της Ένωσης λόγω ξεκούρασης (Λιβάια, Αραούχο, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι) και οι τραυματίες Σιμόες, Γιακουμάκης, Λόπες, Κονέ έπαιξαν το ρόλο τους σε αυτό.

Στο 51' η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ, όταν από πολύ μεγάλο λάθος των αμυντικών της ΑΕΛ, που σταμάτησαν προκειμένου να... διαμαρτυρηθούν για ένα φάουλ, που όντως υπήρχε, ο Μασούντ το εκμεταλλεύτηκε για να πετύχει το πρώτο γκολ της καριέρας του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Η ΑΕΛ απάντησε άμεσα, όταν ο Λαμπρόπουλος μάρκαρε απρόσεκτα τον Ναζλίδη στην περιοχή και το αμφισβητούμενο πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός των γηπεδούχων στο 57΄ για το 1-1.

Στο 63' ο Ζίζιτς γύρισε στον Ναζλίδη ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 75' ύστερα από ατομική προσπάθεια ο Χριστοδουλόπουλος «ισοφάρισε» τα δοκάρια, ενώ στην επαναφορά ο Μασούντ προσπάθησε να πλασάρε, αλλά έσωσε πάνω στη γραμμή ο Μασούρας.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι «βυσσινί» έφτασαν στην ανατροπή, όταν από ασίστ του Λεοζίνιο στον Κρίζμαν, ο Κροάτης ευστόχησε για το 2-1, που δίνει μεγάλο ενδιαφέρον στον επαναληπτικό του Απριλίου, στο ΟΑΚΑ.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της ΑΕΚ σε οποιαδήποτε διοργάνωση μετά από τις 22 Οκτωβρίου 2017 και ύστερα 26 αγώνες.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (90+1' Γιοβάνοβιτς), Αγκάνοβιτς (81' λ.τρ. Αγκάνοβιτς), Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Ναζλίδης (86' Χούμπτσεφ)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Χουλτ (80' λ.τρ. Γκάλο), Αϊντάρεβιτς, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας, Κλωναρίδης (69' Κλωναρίδης)

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]