noodles volos banner

Υποκριτική πρόταση για επανάληψη τελικού από τον ΠΑΟΚ

Λες και επιτρέπεται από τους κανονισμούς, ο Βολιώτης διευθυντής επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, πρότεινε μέσα από τη σελίδα του στο facebook να ζητήσει η ΑΕΚ επανάληψη του τελικού και ο δικέφαλος του Βορρά, όπως αναφέρεται, θα συναινέσει στο αίτημα.

Μάλιστα, η υποκριτική αυτή πρόταση δεν έγινε νωρίτερα μέσω επίσημης ανακοίνωσης της διοίκησης, στην οποία αναφερόταν ότι τα διαιτητικά λάθη είναι ανθρώπινα και μοιρασμένα, ενώ διατυπώνεται τη στιγμή που άπαντες γνωρίζουν ότι αυτό δεν προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις.

Η πρώτη αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ στην ανάρτηση του διευθυντή επικοινωνίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου, είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ αρνητική. Στην Ένωση, μάλλον, δεν «παίρνουν τοις μετρητοίς» την προτροπή. Αφ' ενός γιατί δεν το επιτρέπουν οι κανονισμοί και αφ' ετέρου γιατί δεν περιέχεται στην επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έτσι, στην ΑΕΚ, εκτιμούν ότι δεν αποτελεί επίσημη θέση των «ασπρόμαυρων».

Θύμιζαν ανεπίσημα, μάλιστα, στις μεταξύ τους συζητήσεις, ότι ανάλογη πρόταση είχε γίνει από τους «κιτρινόμαυρους» τη σεζόν 1999-2000, όταν, πέντε μέρες μετά το περιβόητο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τη διαιτησία του Δημητρόπουλου, η ΑΕΚ είχε επικρατήσει 2-0 του Άρη. Στο πρώτο γκολ της, όμως, η μπάλα δεν είχε περάσει ποτέ τη γραμμή -αφού ο Κατεργιαννάκης είχε αποκρούσει την κεφαλιά του Καψή!

Θέλοντας να καταδείξει τη διαφορά της από τον ΠΑΟΚ, λοιπόν, η «Ένωση» είχε ζητήσει η ίδια την επανάληψη του αγώνα, με μπροστάρη τον Ντέμη Νικολαΐδη και με τη διοίκηση να υιοθετεί και να ακολουθεί την πρότασή του! Τίποτα, όμως, δε συνέβη, ακριβώς επειδή δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς…

Last modified onMonday, 08 May 2017 08:29