noodles volos banner

Κέρδισε τις εντυπώσεις... (hd video)

Καλή εμφάνιση για τον Ολυμπιακό, που όμως δεν απέφυγε την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Με ωραίο τέρμα του Ατζαγκούν στο 17ο λεπτό, οι «πράσινοι» έφυγαν νικητές από το ΕΑΚ, αφήνοντας τους παίκτες του Νίκου Παντέλη με τις θετικές εντυπώσεις αλλά δίχως αποτέλεσμα... Χωρίς πολλές ευκαιρίες οι «ερυθρόλευκοι» καθώς τους έλειψε η καλή τελική μεταβίβαση, είχαν καλύτερη στιγμή στο 80ό λεπτό όταν σουτ του Πινάρες απέκρουσε ο Στιλ.

 

 

ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗς ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Ο Νίκος Παντέλης είχε τον Κολίτση κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά τον Ζέρη κι αριστερά τον Μαργαρίτη με στόπερ τους Μακρυδημήτρη, Γιαλούση. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Ρόκας, Πινάρες, στις πτέρυγες οι Θέος, Μπιτάνγκ, με τον Μέζα πίσω από τον σέντερ φορ Κούτσι.

Για τον Παναθηναϊκό, θέση βασικού τερματοφύλακα πήρε ο Στιλ, στην άμυνα τετράδα οι Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, στον άξονα οι Πράνιτς, Λαγός (αρχηγός), αριστερά ο Κλωναρίδης, δεξιά ο Μπαϊράμι, σε επιτελικό ρόλο ο Ατζαγκούν και προωθημένος ο Πέτριτς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 8ο λεπτό όταν μακρινό σουτ του Πράνιτς, απέκρουσε ο Κολίτση, ενώ στο 11’ έφθασαν κοντά στο γκολ. Σε τετ-α-τετ, ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού νίκησε τον Πράνιτς και ο Γιαλούσης έδιωξε με εντυπωσιακό τρόπο με εναέρια προβολή λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος. Και πάνω που οι «ερυθρόλευκοι» ισορρόπησαν την αναμέτρηση, ο Παναθηναϊκός έφθασε στο 0-1. Στο 17ο λεπτό, ο Πράνιτς έκανε βαθύ γέμισμα, ο Γιαλούσης έκοψε την μπάλα προ του Πέτριτς με κεφαλιά κι ενώ ο Κολίτση λανθασμένα έκανε έξοδο. Η μπάλα έφθασε στον Ατζαγκούν που με τη μία, πλάσαρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής και σκόραρε.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε στη συνέχεια να ελέγξει το ματς, με καλύτερους παίκτες τον Μέζα και τον Μπιτάνγκ, δεν είχε όμως ουσία στις ενέργειες των παικτών του. Καλύτερη στιγμή του στο 22’ όταν ο Κούτσι από πλάγια θέση, σούταρε άουτ. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με μια καλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, σουτ του Κλωναρίδη που απέκρουσε ο Κολίτση.

Με αλλαγή άρχισε το δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Παντέλης καθώς ο Κορνελάτος αντικατέστησε τον Θέο που δεν φάνηκε ιδιαιτέρως. Πήρε θέση στον άξονα και ο Πινάρες κινήθηκε ως επιτελικός μέσος, με τον Μέζα να «τραβιέται» στο δεξί άκρο. Για τους «ερυθρόλευκους» η πρώτη φάση, όταν σε αντεπίθεση στο 48’ ο Πινάρες από καλή θέση, σούταρε δυνατά αλλά ψηλά άουτ.
Ο Ολυμπιακός, έχοντας ως κινητήριο μοχλό τον Μέζα, πολύ δραστήριο τον Μπιτάνγκ κι ανεβασμένο τον Πινάρες, πήρε τα ηνία του αγώνα, του έλειψε όμως η μεγάλη ευκαιρία. Πολλά τρεξίματα, καλή κυκλοφορία της μπάλας στη μεσαία γραμμή αλλά χωρίς να τροφοδοτηθεί ο Κούτσι που είχε άχαρο ρόλο. Σχεδόν όλες οι ενέργειες των γηπεδούχων σταματούσαν  έξω από τη μεγάλη περιοχή. Μάλιστα στο 67ο λεπτό, λίγο έλειψε ο Παναθηναϊκός να «καθαρίσει» το ματς όταν σουτ του Μπούι σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Ο Νικολιάς αντί του Ρόκα στο 63’ και ο Διαμαντόπουλος αντί του Κούτσι στο 77’ ήταν οι άλλες δύο διορθωτικές κινήσεις από τον πάγκο από τον Παντέλη.
Η πολύ μεγάλη ευκαιρία σημειώθηκε στο 80ό λεπτό. Ο Μαργαρίτης σέντραρε από τα αριστερά, η μπάλα έφθασε συστημένη στον αμαρκάριστο Πινάρες, ο οποίος σούταρε με τη μία, για να αποκρούσει ο Στιλ. Η απόκρουση ήταν δύσκολη μιας και η μπάλα είχε σκάσει στο έδαφος και το σουτ ήταν δυνατό. Με αυτή τη φάση, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει φθάσει στην ισοφάριση. Τρία λεπτά αργότερα, ο Καρέλης αστόχησε σε τετ-α-τετ, παρατείνοντας την αγωνία των φιλάθλων μέχρι τέλους, αλλά στα εναπομείνατα λεπτά, συν τα τέσσερα των καθυστερήσεων, δεν άλλαξε τίποτα παρά την πίεση από πλευράς Ολυμπιακού. 

 Συνθέσεις:
Ολυμπιακός Βόλου: Κολίτση, Ζέρης, Μακρυδημήτρης, Γιαλούσης, Μαργαρίτης, Ρόκας (63' Νικολιάς), Πινάρες, Θέος (46' Κορνελάτος), Μέζα, Μπιτάνγκ, Κούτσι (77' Διαμαντόπουλος).
Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Λαγός, Πράνιτς (63' Μπούι), Μπαϊράμι (75' Καρέλης), Ατζαγκούν, Πέτριτς (65' Δώνης), Κλωναρίδης.

 

 

 

 

Media

Last modified onWednesday, 24 September 2014 22:47