noodles volos banner

Αίτημα κατάσχεσης ύψους 1,3 εκατ. ευρώ στην ΕΠΟ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΑΣΙΝΗ», εταιρεία που συνεργάζεται με την ΕΠΟ προχώρησε σε αίτηση συντηρητικής κατάσχεσης ύψους 1,3 εκατ. ευρώ!

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΠΡΑΣΙΝΗ» αναφέρει πως η «PC Systems» συμφώνησε με την ΕΠΟ για την προμήθεια μηχανημάτων που θα χρησιμοποιούνταν στο πλαίσιο του προληπτικού ιατρικού ελέγχου των ποδοσφαιριστών. Το εν λόγω πρόγραμμα αφορά το ευρύτερο ζήτημα με την κάρτα υγείας, όμως, η εταιρεία προχώρησε στο αίτημα της συντηρητικής κατάσχεσης και μάλιστα φέρεται να έχει γίνει δεκτή η απαίτησή της από τη δικαιοσύνη.

Αυτό σημαίνει πως τα χρήματα αυτά θα παρακρατηθούν από τα έσοδα που έχει η ΕΠΟ από χορηγούς αλλά και από τον λογαριασμό που διατηρεί η ομοσπονδία σε μεγάλη ελληνική τράπεζα. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ», αν η εταιρεία δεν ικανοποιηθεί από την ΕΠΟ, τότε δεν αποκλείεται να προσφύγει στην FIFA και την UEFA για να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια να δικαιωθεί. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα δεσμευθούν χρήματα που έχει λαμβάνει η ΕΠΟ από την πορεία της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία…