noodles volos banner

Ισοπαλία για Καλλιθέα κι Απόλλωνα

Καλλιθέα και Απόλλων Σμύρνης έμειναν στο 1-1 στο πρώτο ματς της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Καλλιθέα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με τον Απόλλωνα να μην δείχνει διάθεση να επιτεθεί. Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 38’ όταν από κόρνερ του Άλβες, ο Μπριλάκης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καλλιθέα συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ο Απόλλων άρχιζε να ανεβάσει την απόδοσή του, με τις αλλαγές να βοηθούν σε αυτό. Και στο 81’ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έφτασε στην ισοφάριση όταν ο Λαγός εκτέλεσε το φάουλ και ο Ανγκούλο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Συνθέσεις:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχελής, Λεβέντης, Παγώνης, Μπριλάκης, Πίκολο, Ρουσάκης, Μπέλης (85’ Τσίπρας), Κατσικογιάννης (82’ Κατσικογιάννης), Μιχαλόπουλος, Άλβες (72’ Ρόχας Μάρτιν), Βεζιρτζόγλου.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κουτσόπουλος, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κύργιας, Γεωργίου, Κυριάκος (57’ Λαγός), Χατζής, Γκονζάλες (69’ Ανγκούλο), Φαρινόλα, Νανία (57’ Βάντερσον), Κυβελίδης.

Last modified onFriday, 29 August 2014 20:19