noodles volos banner

Ισόπαλοι 1-1 Νίκη Βόλου - Αιγινιακός, επιστροφή στο Βόλο και ξεκούραση

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι στο Αιγίνιο, με τη Νίκη να δείχνει για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, πολύ καλά στοιχεία, παρά την κόπωση των παικτών. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έκανε και πάλι αρκετές δοκιμές, κατεβάζοντας διαφορετική σύνθεση και στα δύο ημίχρονα. 

Στο αγωνιστικό μέρος ο Αιγινιακός αιφνιδίασε τους «κυανόλευκους» μόλις στο 3’ όταν μετά από κόρνερ του Πέντα, ο Μητρόφ με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 65' η Νίκη ισοφάρισε αφού είχε χάσει κάποιες ευκαιρίες νωρίτερα όταν μετά από πάσα του Τζιώρα και δυνατό σουτ του Ριβέρα κατέληξε στα δίχτυα του Αιγινιακού. Η Νίκη μάλιστα έφθασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, με εντυπωσιακή διπλή ενέργεια και πάλι του Ριβέρα η οποία όμως ανακόπηκε από τους αμυνομένους του Αιγινιακού. Από εκεί και πέρα όσον αφορά στην προετοιμασία της ομάδας η αποστολή της Νίκης Βόλου ήδη βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής για τον Βόλο όπου οι παίκτες θα απολαύσουν ένα διήμερο ρεπό για να ξεκουραστούν. 

Αιγινιακός (Γιώργος Χατζάρας): Τόλιος, Πετκάκης, Γιατζιτζόγλου, Σαμαράς, Δήμου, Χατζής, Φαμπίνιο, Μητρόφ, Σίκιμιτς, Πέντα, Μιλόσκοβιτς.

Στο Β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μπαϊμάκης, Αχαλινόπουλος Λ., Λιόλιος, Δερμιτζόγλου, Δερμίσης, Γιαντσέλης, Γκατζολάρι, Ζούρκος, Σαββίδης, Τσιβρακίδης, Αχαλινόπουλος Κ.   

Νίκη Βόλου (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Γκούμας, Σοϊλέδης, Βασίλιεβιτς, Ρεπετσάς, Μασάνα, Πιτταράς, Γκολόσεβατς, Γέσιτς, Τσίτας.

Στο Β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ταϊρης, Βασίλιεβιτς (69’ Αργύρης), Μπιτσάκος, Παπαδόπουλος, Μπακάλης (85' Παπαδημητρίου), Αναστασόπουλος, Ρεπετσάς (56’ Πατσατζόγλου), Γκολόσεβατς (80' Χαρτσιάς), Γέσιτς (48’ λ.τρ. Κορέτα), Τζιώρας, Ριβέρα.