noodles volos banner

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε

Παρότι προσπάθησε ο Ολυμπιακός Βόλου δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα από τον Λεβαδειακό με 4-0 στην φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη πριν από λίγη ώρα.

 

Ο τεχνικός του συλλόγου Γιώργος Βαζάκας χρησιμοποίησε διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο. Ο Γρεβενιώτης τεχνικός έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Στο αγωνιστικό σκέλος στο 35’ ο Μαχαίρας με ξερό σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Γκίτκου και έκανε το 1-0, ενώ στο 42’ πάλι ο ίδιος παίκτης με πλασέ από τα αριστερά και έπειτα από παράλληλη σέντρα του Βασιλείου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο δεύτερο μέρος, ο Γιώργος Βαζάκας χρησιμοποίησε διαφορετική ενδεκάδα με διάταξη 4-1-4-1. Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν αρκετά δραστήριος στην αρχή του δευτέρου μέρους. Στο 63’όμως ο Βαγγέλης Μάντζιος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έξι λεπτά αργότερα τριπλασίασε τα τέρματα του Λεβαδειακού, κάνοντας με διαγώνιο σουτ το 3-0. Στο 82’ το καρέ τερμάτων για τον Λεβαδειακό πέτυχε ο Βασιλείου με διαγώνιο σουτ στο 82’. 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Πζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Ιωαννίδης (88’ Μάγγας), Γεωργίου (71’ Σαγκουινίέτι), Μανόλο, Πέντρο (46’ Μανωλάς), Μαχαίρας, Ροτζέριο (63’ Μάντζιος), Ορτέγκα (36’ λ.τρ. Μπουντόπουλος), Κάντζι, Βασιλείου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Γιαλούσης, Κόμνος, Κωστούλας, Γκότοβος, Ολίσε, Ρόκας, Μπούστο, Μουτέρο, Δεινόπαπας, Ντινόπουλος.

Β’ Ημίχρονο: Γεωργίου, Καρράς, Κατσιαρός, Αρβανίτης, Μελίσσης, Πινδώνης, Κατσίκης, Πόνσε, Καπετάνος, Γιενγκά, Γκέσιος.