noodles volos banner

Πέντε χρόνια στο δικό του "σπίτι"

  • Ο Δήμος Βόλου παραχώρησε το ΕΑΚ στον Ολυμπιακό

Η χρυσή τομή βρέθηκε, όπως έπρεπε να γίνει και ο Δήμος Βόλου παραχώρησε για πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό και με μικρότερο ετήσιο οικονομικό τίμημα από αυτό που αρχικά ζητούσε. Η θέληση του Δήμου Βόλου δια του Δημάρχου Πάνου Σκοτινιώτη και του προέδρου του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Π.Μαβίδη ήταν εξ' αρχής θετική, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μην συμφωνήσουν τα δύο μέρη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η διοίκηση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ σε συνεδρίασή της παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Δημήτρη Καραγιάννη και του νομικού συμβούλου Αντώνη Ξηρού αποφάσισε όπως ήταν και η πρόταση της ΠΑΕ να δοθεί για πέντε χρόνια, ενώ το ετήσιο οικονομικό τίμημα θα είναι 18.000 ευρώ (υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Βόλου ζητούσε 25.000 και η ΠΑΕ πρότεινε 12.000 ευρώ).

Ο Ολυμπιακός θα έχε το δικαίωμα χρήσης του γηπέδου με 3+2 χρόνια και θα αναλάβει το κόστος των εργασιών που απαιτούνται να γίνουν καθώς και τη συντήρησή του. Το αργότερο την Τρίτη θα δημοσιευθεί και η δημοπράτηση του έργου, οπότε πλέον η ευθύνη ανήκει στον Ολυμπιακό για να το έχει έτοιμο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, το οποίο αν τελικά διεξαχθεί σε δύο ομίλους πιθανόν να ξεκινήσει περίπου στις αρχές Οκτωβρίου. 

Η προετοιμασία της ομάδας

Με σκληρή δουλειά τεχνικού τιμ και ποδοσφαιριστών, συνεχίζεται στην Πορταριά το "χτίσιμο" του νέου Ολυμπιακού Βόλου. Το μόνο που δεν τον ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό είναι αν θα παίξει στο Βόρειο ή το Νότιο Όμιλο του πρωταθλήματος. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πιστεύουν ότι η ομάδα τους δεν έχει τίποτε να φοβηθεί και θα τερματίσει πρωταθλήτρια, κερδίζοντας την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Ο Γ.Βαζάκας που πέρυσι ξεκίνησε την προετοιμασία του Ολυμπιακού την τελευταία στιγμή, εφέτος ξεκίνησε νωρίς και ακόμη, έχει ένα κορμό ποδοσφαιριστών που τους γνωρίζει, ξέρει τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά τους και θα στήσει την ομάδα κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με τους νέους που αποκτήθηκαν στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού είναι το κέντρο όπου υπάρχει πληθώρα παικτών που μπορούν να ανταποκριθούν ακόμη και σε ομάδα Σούπερ Λίγκ, ενώ επιθετικά χρειάζονται ίσως ακόμη ένα σέντερ φορ περιοχής. Οι κινήσεις από πλευράς διοίκησης γίνονται και ίσως την επόμενη εβδομάδα να υπάρξει κάτι καλό. 

Last modified onFriday, 02 August 2013 18:48