noodles volos banner

«Πενθούμε το χαμό του προέδρου μας»

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη θλίψη της από την είδηση του θανάτου της ΠΑΕ, Νίκου Σαλευρή εξέδωσε η Καλλιθέα. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των «μπλε» σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας είναι συγκλονισμένη από τον χαμό του μεγαλομετόχου, ενώ γνωστοποιείται πως η κηδεία του εκλιπόντος θα τελεστεί το απόγευμα της Δευτέρας (5/8) στις 17:00.

 

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η αθλητική οικογένεια της ΠΑΕ Καλλιθέα είναι συγκλονισμένη από τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπητού μας προέδρου, Νίκου Σαλευρή. Όλη η ομάδα, όλη η πόλη, όλος ο αθλητισμός σήμερα πενθεί για τον άνθρωπο που ήταν μπροστάρης στους αγώνες της Καλλιθέας. Τον πρόεδρο που έδινε πάντα με αξιοπρέπεια και ευγένεια την μάχη για να επικρατήσει η ισονομία στο ποδόσφαιρο. Τον οικογενειάρχη που έδωσε στα παιδιά του σπουδαία ανατροφή για να συνεχίσουν το έργο του στα εκπαιδευτήρια «Σαλευρή». Τον συμπαραστάτη όλων των μελών της ομάδας. Από τους φροντιστές και τον οδηγό της ομάδας μέχρι τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, το προπονητικό τιμ και τα στελέχη της διοίκησης. Όλοι θρηνούμε για το χαμό του προέδρου της ομάδας μας. Ο Νίκος Σαλευρής έχει γράψει τη δική του χρυσή σελίδα στην ιστορία της Καλλιθέας. Συνέδεσε το όνομά του με τις πιο λαμπρές στιγμές του Σωματείου μας. Έκανε το όνομα της ομάδας μας γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Κέρδισε τον σεβασμό όλων των φιλάθλων που αναγνώρισαν την προσπάθειά του για τον εκσυγχρονισμό του ποδοσφαίρου. Ταύτισε το όνομά του με την Καλλιθέα. Ο Νίκος Σαλευρής ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος. Αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό. Στην οικογένειά του, στην ομάδα μας, στην πόλη της Καλλιθέας. Θα τον θυμόμαστε πάντα, θα λειτουργούμε με βάση το όραμα του για την αναγέννηση του ελληνικού αθλητισμού και θα πράττουμε με τις αρχές και τις αξίες που έδωσε σε όλο το δυναμικό του Σωματείου.

Την Δευτέρα στις 5 το απόγευμα η κηδεία

* Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 5 το απόγευμα, από τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Καλλιθέα. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο της Καλλιθέας.

* Η οικογένεια του Νίκου Σαλευρή θα επιθυμούσε αντί στεφάνου, όσοι θα ήθελαν να τιμήσουν την μνήμη του, να δώσουν την συνεισφορά τους στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

πηγή: onsports.gr